64-godišnja Michelle Pfeiffer s novom bob frizurom izgleda super. Tko kaže da je samo za mlade žene?

20th Century Fox Michelle Pfeiffer
Vidi originalni članak
  • Slavna glumica Michelle Pfeiffer vjerna je plavoj kosi svo vrijeme karijere koja traje desetljećima
  • Ostala je i danas vjerna boji kose, ali ipak je napravila prilično značajnu promjenu 
  • Michelle Pfeiffer predstavlja svoju novu frizuru, nježnu bob frizuru

Nova frizura glumice Michelle Pfeiffer suptilna je, ali ostavlja dojam. I ne treba gotovo nikakvo stiliziranje! Danas se s pravom odbacuje da određene, duže frizure nisu prikladne za žene starije od određene dobi. Posljednji dokaz za to je glumica Michelle Pfeiffer, koja je svoju plavu kosu sada stilizirala u tzv. blunt bob i to u svojim 60-ima.

Beauty Kako kod kuće postići Barbie fen frizuru kao kod Nicole Peltz Beckham otkriva njezin frizer

Evo što definira blunt bob

Bob je klasik koji se može nositi u brojnim varijantama. Radi se o klasičnom bob stilu, ali je duljina kraća nego u lob verziji, a kosa se šiša na otprilike jednaku duljinu, ali se svaki pramen reže oštrim rezom zasebno te se volumen postiže pri šišanju i to unutarnjom slojevitošću. Kosa je stilizirana tako da bude glatka i ravna, no donji rub nije tup. Frizura se šiša škarama, žiletom ili mašinicom za kosu, tj. bez nježnih koraka. Nema specifikacija za duljinu: blunt bob može dosezati do ušnih resica ili preko ramena. Glavna stvar je da je duljina ujednačena. Inače, blunt trenutačno spada među jednu od najpopularnijih frizura. 

Blunt bob Michelle Pfeiffer

Frizuru glumice radio je Chris McMillan, koji je također dugogodišnji frizer Jennifer Aniston. Nova frizura Michelle Pfeiffer je šik i minimalistička. S oštro odrezanim vrhovima, to je frizura koja daje suptilan dojam—bez potrebe za oblikovanjem.

„Ponekad će dovoljan jednostavan ravni rez na visini ključne kosti“, napisao je McMillan na Instagramu. „Uvijek volim koristiti oblik tijela i lica kako bih odredio pravu duljinu kose. Ponekad jednostavnost čini veliku razliku“. 

U kombinaciji sa svjetlijom, plavom kosom, novi look Michelle Pfeiffer izgleda iznimno cool. I dok je 64-godišnjakinja prije nosila kosu srednje dužine, novi stil daje joj veliku svježinu.

Beauty Kim Kardashian najavljuje novi trend plavih nijansi, platinasta, izgleda, više nije tako 'hot'

Posjeti Miss7.24sata.hr