Testirala sam 3 vodootporne maskare povoljnije cijene i evo koliko su izdržale

miss7/pr
Vidi originalni članak
  • Sparni ljetni dani su iza ugla, a ti već sad brineš kako će to tvoj make-up izdržati
  • Kako bih ti olakšala pronalazak dobre vodootporne maskare, raspitala sam se u svom ženskom krugu koje su na visini zadatka,  a da su pristupačnih cijena te ih odmah i isprobala
  • Radi se o Essence, Maybelline i Catrice maskari

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Vodootporne su maskare zgodna stvarčica koja ti može olakšati sparne ljetne dane, rasplesana vjenčanja pa čak i emotivne filmove. One obećavaju da s njima možeš plivati, trenirati i plakati, a da se neće pomaknuti s mjesta i pretvoriti te u rakuna. Nemamo ništa protiv tih malih slatkih životinjica, ali radije bismo da ne postanu dio naše beauty rutine. Osobno nemam naviku kupovati vodootporne maskare, ali kako se približava sezona vrućina i vjenčanja, odlučila sam ispitati teren kod svojih prijateljica i baciti se na testiranje.

Testirano i na treningu

Odabrala sam 3 drogerijske i cjenovno pristupačne maskare: Catrice "Lashes to kill - waterproof volume", Maybelline "Classic volum' Express Waterproof" i Essence "I Love Extreme Volume Mascara Waterproof". Maskare sam testirala na način da sam svaku od njih nosila tijekom svakodnevnih aktivnosti koje su uključivale i treninge, a ultimativni test je bilo umivanje prije no što bih skidala šminku.

Essence

Već dugo slušam same pohvale na račun Essence maskara pa sam se prvo bacila na njihovo isprobavanje. Ovo mi je također i prvi put da sam kupila njihovu maskaru pa nisam znala što očekivati. No, zaista sam se ugodno iznenadila! Osim što košta samo 23,90 kn, ima i prilično debelu četkicu koja je zaslužna za dobar volumen trepavica. Maskara je tokom dana bila postojana i tek se malo razmazala tijekom prvog umivanja. Definitivno bih je opet koristila.

Beauty Isprobala sam Garnierovu novu i neobičnu masku za lice, a ovo su rezultati

ISKUSTVO NOVINARKE Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan

Maybelline

S obzirom da sam velika obožavateljica Maybelline maskara, imala sam dosta velika očekivanja. Ova maskara dolazi u manjoj svijetloplavoj tubi, a cijena joj je 54,90 kn. Na prvi pogled mi se svidjela deblja četkica koja je mojim trepavicama podarila dobar volumen i dužinu. Što se tiče usporedbe s Essence maskarom, postojanost joj je mrvicu bolja, ali ju je Essence maskara ipak pobijedila na polju za volumen i gustoću. Ovu bih maskaru bez straha nosila na prijateljičino vjenčanje. 

Catrice

Za kraj sam ostavila Catrice maskaru koju sam platila 31,90 kn. Maskara je izdržala dan, ali mi se preslikala na kapke tijekom treninga. Inače nemam običaj vježbati s make-upom pa nisam ni očekivala da se neće pomaknuti s mjesta. No, ovu sam maskaru najlakše odstranila sredstvom za skidanje šminke što mi je veliki plus. Također mi je dala pristojan volumen i iako je možda ne bih koristila za emotivno vjenčanje najbolje prijateljice, za sparni ljetni dan svakako bih.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr