Svi su ludi za ovim YSL tekućim puderom; uvjerljiv je kandidat za jednostavno savršeni puder

Instagram @yslbeauty Foto: Instagram @yslbeauty, YSL All Hours tekući puder
Vidi originalni članak
  • Tekući puder koji obećava lagani osjećaj na koži s maksimalnim prekrivanjem teško je zamisliti, no Yves Saint Laurent All Hours Luminous Matte puder upravo je jedan od takvih!
  • U najnovijoj formulaciji lansiranoj prošle godine All Hours Luminous Matte dobio je dodatak hijaluronske kiseline te postao još omiljeniji u beauty zajednici
  • Otporan na vodu, znoj i razmazivanje, ostaje besprijekorno svježeg izgleda na koži i do 24 sata

Savršeni tekući puder koji će odgovarati svim potrebama naše kože čak i u raznolikoj ponudi koju nam pružaju i drogerijski i luksuzni brendovi doista je teško pronaći, no Yves Saint Laurent All Hours Luminous Matte tekući puder vrlo je izgledan kandidat.

Prva verzija All Hours tekućeg puder lansirana je još 2017., a All Hours Luminous Matte u najnovijoj, poboljšanoj verziji dostupan je od prošle godine. Ovaj tekući puder stvara dugotrajno blistav ten koji izgleda besprijekorno svježe i do 24 sata, što su potvrdila i testiranja brenda.

U YSL-u su uspjeli stvoriti tehnologiju koja se stapa s kožom, što omogućuje pigmentima pudera da savršeno imitiraju teksturu kože kad se nanesu. All Hours tekući puder obećava lagani osjećaj na koži s maksimalnim prekrivanjem, a istovremeno je blistavog i mat finiša, pružajući prirodan izgled kože.

Unaprijeđena lagana formula pruža ugodan osjećaj, a obogaćena je i hijaluronskom kiselinom, za mekšu, zaglađeniju i hidratiziraniju kožu. All Hours Luminous Matte tekući puder otporan je na vodu, znoj i razmazivanje, a uz SPF 39 njeguje i štiti kožu od UVA/UVB zraka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah St Luce🤍 (@hanstluce)

Beauty Makeup By Mario ima novi ruž prekrasne satenske teksture - jedva čekamo isprobati SuperSatin!

Ovaj YSL tekući puder dolazi u 36 nijansi između kojih možemo izabrati onu koja savršeno pristaje našem tonu kože, s novim sustavom imenovanja nijansi, od 3 slova za bolje pronalaženje one idealne. Prva znamenka predstavlja ton kože, svijetli (L), srednji (M), tamni (D), druga podton, hladni (C), neutralni (N) i topli (W), dok treća označava intenzitet nijanse pudera od 1 do 10.

YSL All Hours Luminous Matte tekući puder na douglas.hr dostupan je po cijeni od 63,29 eura.

Beauty Ovaj moćni korektor polagano osvaja društvene mreže: zašto ga želimo u svojoj kozmetičkoj torbici?

Posjeti Miss7.24sata.hr