Stigla je Disney kolekcija lakova za nokte: rezervirano za princeze!

PR/WhatsApp
Popularni brend lakova za nokte OPI napravio je blagdansku kolekciju lakova u suradnji s Disney studiom pod nazivom Orašar i četiri kraljevstva, a istoimenu priču uskoro stiže i u kina...
Vidi originalni članak

Obožavamo blagdane i sve što ima veze s njima pa ne možemo sakriti oduševljenje ni novom blagdanskom kolekcijom lakova za nokte. I to ni manje ni više nego u suradnji Disney studija i brenda OPI! Može li bolje?

BEAUTY Polumjesec manikura je ponovno IN - inspiriraj se!

Kolekcija nosi naziv Orašar i četiri kraljevstva (The Nutcracker and the Four Realms), a inspirirana je upravo filmom istoimenoga naziva u Disneyevoj produkciji. Kolekcija obuhvaća 12 boja, koje nas asociraju na blagdane, ali i zimu. 

Cijena svih lakova je 99 kuna, što i nije tako malo. Ali, moraš priznati, za ovu se čarobnu kolekciju isplati izdvojiti malo više! Slažeš li se?

Kako smo rekle, osim kolekcije lakova, Disney nam je pripremio i filmsku poslasticu istoga naziva, koju možeš gledati u kinima od 1. studenog. Glumačku postavu u filmu čine Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Matthew Macfadyen, Helen Mirren i Morgan Freeman. Najava ovog epskog filma daje naslutiti da ćemo u filmu gledati maštovite kostime i očaravajuću scenografiju, zbog čega s nestrpljenje očekujemo ovu priču na filmskim platnima!

LIFESTYLE Koja si Disneyjeva princeza prema tvom horoskopskom znaku?

Također, nadamo se da ćemo u filmu gledati ove boje na noktima glumačkih zvijezda! 

Posjeti Miss7.24sata.hr