Ovakve nokte ne bi puno žena odabralo, ali skidamo kapu: 3D manikure prava su umjetnička djela

Instagram @nailsinurcoffin Foto: Instagram @nailsinurcoffin. 3D manikura
Vidi originalni članak
  • Svijet manikure i uređenja noktiju odavno je prerastao jednostavne jednobojne manikure te danas na noktima možemo nositi doista impresivne dizajne
  • Poput malih umjetničkih djela, posebno se ističu trodimenzionalne manikure s raznim motivima, od cvijeća, do kapljica vode i apstraktnih oblika
  • Izdvojile smo 9 izuzetnih 3D manikura kojima se divimo, ali ćemo se vjerojatno ipak teže odlučiti na takav dizajn

Nema boljeg osjećaja od nove, svježe manikure, posebno ako je riječ o našem omiljenom dizajnu ili pak onom koji smo po prvi put isprobale, ali nas je u oduševio. Inspiracija za novu manikuru nikad ne nedostaje, a uz trendove koji se mijenjaju s godišnjim dobima, od crne manikure, do uvijek klasičnog izbora francuske manikure, ružičaste u svim nijansama inspirirane barbiemanijom, svoje mjesto pronašle su i maksimalističke 3D manikure.

Prepune teksture i jako efektne, trodimenzionalne manikure karakteriziraju ukrasi odignuti od noktiju, u raznim oblicima. 

Svestranu i kreativnu 3D manikuru u potpunosti možemo prilagoditi osobnom stilu te koristiti razne ukrase, poput svjetlucavih kristalića, nakita za nokte ili drugih sitnih ukrasa. Ako prvi put isprobavamo 3D manikuru, možemo krenuti s nečim jednobojnim, poput biserne manikure s dodatkom malih bisera ili neodređenim teksturiranim dizajnom s kapljicama laka za nokte.

Beauty Samo JLo može nositi kolibriće na noktima, a da to izgleda ukusno i elegantno

U nastavku donosimo devet doista efektnih 3D manikura koje su nas oduševile svojim jedinstvenim dizajnom!

Metalik srebrni 3D nokti

Metalik boje vladaju u najnovijim modnim kolekcijama, stoga bi upečatljiva metalik srebrna 3D manikura mogla biti idealan popratni beauty look.

Staklasti morski 3D nokti

Estetika morske sirene još uvijek nam je draga iako nam se bliži kraj ljeta, a ova ju plava prozirna manikura sa staklastim detaljima savršeno dočarava.

Francuska 3D manikura s cvijećem

Rijetko koji trend u manikuri prolazi bez kombinacije vječnom french manikurom, stoga je jednostavna bijela francuska manikura s 3D cvjetnim ukrasima i svjetlucavim kristalićima savršen dramatičan spoj.

Roze školjkice

Još jedna 'morska' manikura koja ima i dašak utjecaja barbicorea u dizajnu 3D ružičastih školjkica. Lijepa ružičasta nijansa predivno će izgledati na svim tonovima kože, a dodatak kapljiva i zavijutaka pojačat će čarobni efekt. 

Dekadentni zlatni 3D nokti

Još jedna metalik nijansa koju želimo nositi ove jeseni dolazi u obliku uvijek elegantne zlatne boje, a u ovoj 3D manikuri, sa prozirnim mjehurićima koji joj pružaju efekt kapljica.

Mekani mramor

Teksturu isklesanog mramora doista je teško stvoriti, no u ovoj skulpturalnoj 3D manikuri, nijanse sive, srebrne i krem sjajno su izmiješane u spoju koji daje izgled mramora koji se prelijeva.

Prozirni ovalni 3D oblici na šarenim podlogama

Kad se ne možemo odlučiti za samo jednu boju, u manikuru ubacimo sve nijanse koje želimo, što posebno dobro izgleda uz dodatak prozirnih 3D naglasaka.

Noćno zvjezdano nebo 3D manikura 

I crna boja može biti fokus 3D manikure, posebno kad želimo dočarati izgled noćnog neba. S dodatkom tamnozelene i zlatnim naglascima te svjetlucavim mjehurićima, ova manikura izgledat će posebno efektno.

Limeta zeleni bubble nokti

Osim metalik nijansi i ova zeleno-žuta boja javlja se kao veliki nadolazeći trend, a odlično izgleda u ovoj 3D manikuri s dodatkom mjehurića.

Beauty Ljeto u punom sjaju: Za kolovoz biramo neodoljive manikure u divnim nijansama plave

 

Posjeti Miss7.24sata.hr