Sjajna i bogata, skupa brineta je jesenski trend savršenih smeđih nijansi. Donosimo 8 varijanti...

Instagram @maurahiggins boja kose 'skupa brineta'
Vidi originalni članak
  • Jesensko vrijeme obično je doba kad svi želimo potamniti kosu za nijansu ili dvije
  • Savršena za to čini se hit boja 'skupa brineta' kojom se tamnija boja može ostvariti na kvalitetan način, lagan za održavanje
  • Sjajna, bogata i zdrava smeđa boja kosu će učiniti posebno blistavom, a može se ostvariti kroz više nijansi

Iako su uzbudljivi kontrastni pramenovi, ombré i slične metode predivni načini za dobivanje dimenzije i punoće u kosi, postoje i jednostavnije, no ništa manje lijepe, minimalističke nijanse koje se lakše održavaju. Jedna od njih je i 'skupa brineta', trend koji je posebno dobio na popularnosti s dolaskom hladnijih jesenskih dana. Uz nijanse skupe brinete, kosa će izgledati sjajno, raskošno i zdravo te biti puna dimenzije na jednostavan, ali visokokvalitetan način.

Skupa brineta svestran je trend kojem se mogu prilagoditi sve boje kose, dodavanjem pramenova smeđe boje različitih nijanse, kao i preljeva, za dodavanje željenog tona. U nastavku izdvajamo najpopularnije nijanse skupe brinete koje ćemo najviše viđati ove jeseni!

Soft money brineta

Ova verzija skupe brinete u svjetlosmeđem tonu ima strateški niže smještene pramenove koji dodaju kosi pokret i formu, bez gubljenja smeđeg, raskošnog tona.

Karamela pramenovi

Topli, raskošni tonovi i pramenovi u nježnoj boji karamele kroz cijelu kosu dodat će laganu dimenziju kosi i ton bez oštrog kontrasta od korijena do vrhova.

Ujednačeni tamni neutralni tonovi

Za tamnije tonove kože, ujednačene neutralne nijanse nekoliko tonova svjetlije od prirodne ili bazne boje, bit će savršena verzija skupe brinete. Na taj će način tamna kosa postati svjetlija, ali uz sofisticiran i ujednačen rezultat, bez jakog kontrasta.

Beauty I Madonna je obojila kosu u najpoželjniju nijansu ove jeseni. Evo kome pristaje bakrena boja

Čokoladna karamela

U ovoj verziji skupe brinete prirodno tamnosmeđoj kosi dodaje se intenzivna ton čokoladne karamele koji je savršeno stopljen s ostatkom kose.

Mekani zlatni baby pramenovi

Sitni pramenovi u blagoj zlatnoj boji učinit će kosu zdravijoj i sjajnijom te joj dodati više toplih i zlatnih tonova i postići multi-tonalne elemente kroz kosu.

Neutralni svijetliji tonovi na moćnoj tamnoj kosi

Kako bi crna i vrlo tamnosmeđa boja kose dobila lijepe pramenove, potrebno je dodati pramenove tek nekoliko tonova svjetlije od prirodne boje kose za stvaranje dimenzije i forme. U ovom slučaju potrebno je neutralizirati neželjene crvene nijanse kako tamna kosa ne bi izgledala izblijedjelo.

Tamnosmeđa s bogatim crvenkastim i kestenjastim pramenovima

Ova nijansa skupe brinete opisuje se kao tamnija smeđa s predivnim i raskošnim crvenim, smeđim i kestenjastim pramenovima koji elegantno naglašavaju prirodno blijeđenje boje.

Topla čokoladno tamnosmeđa

Predivna kombinacija tamnosmeđe i tople smeđe nijanse meda stvara nijansu skupe brinete u kojoj se miješaju topli i hladni tonovi. Zbog toga je lako prilagodljiva te će lijepo pristajati na više tonova kože.

Beauty Plava kosa nikad nije izgledala ljepše nego ove jeseni: nosi se "pletena plava"

Posjeti Miss7.24sata.hr