Šiške na stranu kakve su se nosile 90-ih se vraćaju! Evo kako će se nositi 2023.

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Trendovi uvijek cirkuliraju, a u posljednje vrijeme posebno viđamo povratak velikih modnih i beauty trendova iz 2000-ih
  • U ovom specifičnom modnom i beauty razdoblju, beauty svijetom i frizurama vladale su šiške, točnije šiške na stranu
  • Poslije su ovaj look naslijedile zavjesa šiške i razdjeljak po sredini, no čini se da se ova frizura vraća na velika vrata

Šiške na stranu s dubokim razdjeljkom tijekom kasnih 90-ih i ranih 2000-ih mnogima su bile omiljena frizura, no kao što je uvijek stvar s trendovima, naslijedile su ih neke druge frizure. Ipak, ako je suditi po frizurama koje posljednjih mjeseci nose velike svjetske zvijezde poput Due Lipe, Beyoncé i Kim Kardashian, šiške s dubokim razdjeljkom na stranu ponovno su u trendu!

Beauty Barbie visoki rep izgledat će super u svakoj svečanoj prilici. Evo kako ga napraviti bez puno muke

Ova frizura samo je jedan u nizu od povratničkih beauty trendova iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, poput voluminoznih fen frizura, koje često idu u paru sa šiškama na stranu te stvaraju predivnu frizuru prepunu volumena!

Šiške na stranu s dubokim razdjeljkom bile su popularne, a sad ponovno dobivaju mnogo obožavatelja jer funkcioniraju na većini tipova kose, lako su za stiliziranje i održavanje te nisu toliko drastična promjena frizure poput punih šiški. Ipak, izgleda da ćemo 2023. trebati dosta proizvoda za volumen!

Beauty Jedan proizvod na tanku kosu bez volumena djeluje poput čarobnog štapića, a ima i nekoliko sjajnih nuspojava!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr