Seve i Franka pokazale jesenski make up! Koja ti je ljepša?

Miss7/Instagram/Facebook
Stigla je jesen, a s njom i najnoviji trendovi u make upu. Naše slavne cure uspješno su ih popratile, a mi jednostavno ne možemo odlučiti koja nam bolje izgleda
Vidi originalni članak

S jesenskim danima Instagram su preplavili najnoviji trendovi u make upu. Vratile su nam se boje u svom punom sjaju! Ljubičaste, ružičaste i ciglaste boje opet se nose na očima, a rumenila su opet u prvom planu. 

Kad je riječ o usnama, nakon nekoliko godina dominacije trenda strogo definiranih usana, u modi su opet usne koje nisu precizno obrubljene, ali su definitivno naglašene bojom. Osim toga, proteklih mjeseci brojnim su pistama prošetale manekenke neutralnih usana s malom dozom finog sjaja  (i upadljivog make upa na očima) te tako najavile neke nove smjerove. 

Naše poznate pjevačice, Severina Kojić i Franka Batelić, uvijek su u korak s modnim i beauty trendovima i ovih su dana pokazale jesenska izdanja na svojem licu. Severina je objavila sliku kojom je poručila da je sreća dobro zdravlje i loše pamćenje, a na njoj je pokazala make up koji nas je potpuno oduševio. 

Svoje smeđe oči pjevačica je istaknula narančasto-ciglasim nijansama sjenilima, a prava rapsodija boja sjajno se vidi jer pjevačica ne nosi bold liniju tuša kojom običava začiniti svoj look. Usne su joj, s druge strane, potpuno nenametljive u prirodnoj ružičastoj boji te se nazire njihova prirodna tekstura. Ten joj je, dakako, besprijekoran sa suptilnim konturama i nježnim, breskvastim rumenilom. Na koncu, definitvno nam nije promaknula i savršena nude manikura!

Franka Batelić, pak, prepustila se u ruke stručnjaka i zablistala u monokromatskom izdanju. Odlučile se, naime, za potpuno ružičasti make up koji savršeno pristaje njenim nježnim crtama lica.

Oči je našminkala u bojama fuksije. Odabir je iznenađujući, ali uistinu smo oduševljeni. Obraze je istaknula roza rumenilom, a usne tek diskretno naglasila sjajilom. Ipak, pored ovakvog osmijeha, teško je uopće gledati samo u make up! 

MAKE UP Ovaj crveni ruž mi uvijek donosi komplimente - mrak je!

Moramo priznati da su ove dvije dame savršeno ispratile trendove, a usput ih, kao prave profesionalke, prilagodile svojoj dobi, licu i kosi. Naše pohvale imaju obje, a teško se možemo odlučiti za samo jednu pobjednicu ovog beauty dvoboja. Što ti misliš? Koja bolje nosi jesen na svom licu?

Posjeti Miss7.24sata.hr