Sarah Jessica Parker i dalje pokazuje sijedu kosu, ali nisu svi fanovi previše fascinirani

Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon snimaju nove spizode serije Seks i grad
Vidi originalni članak
  • Kako napreduje snimanje 10 ovih epizoda serije 'Seks i grad' fanovi su sve više opsjednuti detaljima koje cure sa seta i scenarija
  • Već samo mogli i škicnuti kako će izgledati glavne junakinje, a puno se i priča kako su u svojim 50-ima prigrlile svoje sijede vlasi
  • Posebno se to odnosi na Sarah Jessicu Parker i Cynthiju Nixon koje su ipak uspjele podijeliti mišljenja fanova

Fanovi popularne i dugovječne serije ‘Seks i grad’ jedva su dočekali snimanje novih 10 epizoda i ne gube vrijeme kako bi saznali što više detalja prije nego nova sezona stigne na male ekrane. Već je poznato da među slavnim prijateljicama neće biti legendarne Samanthe Jones (Kim Cattrall). No prvotni šok fanovima sada ublažavaju fotke sa seta koje ljubiteljice mode dijele i komentiraju na društvenim mrežama. 

Life&style U rebootu serije 'Seks i grad' čak tri nove žene zamijenile su Samanthu, je li to dovoljno?

Mnoge je i iznenadio look u kojem su Sarah Jessica Parker (Carrie) i Cynthia Nixon (Miranda) prihvatile svoje sijedu kosu. Sjetimo se da je ovaj trend prigrlila i glumica Andie McDowell koja se sa sijedom kosom pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, a ni kraljica Letizija više ne skriva svoje sijede vlasi. 

Uz Kristen Davis (Charlotte) koja je ostala vjerna kestenjastim notama kose, korisnice društvenih mreža primijetile su da godine, a s njima i sijede, ipak najbolje stoje Cynthiji Nixon

‘’Miranda izgleda sjajno. Izvrsno nosi godine’’, ‘’Miranda je ispala najbolje’’, neki su od komentara s društvenih mreža. 

Faca se napokon oglasio oko toga hoće li se pojaviti u novim nastavcima serije 'Seks i grad'

Da je prigrlila svoje sijede, Sarah Jessica Parker i dalje pokazuje na opuštenom druženju u njujorškom kafiću s prijatelje Andyjem Cohenom. Ipak, još uvijek postoje oni koji smatraju da sijede ne laskaju baš svakome i smatraju ih odrazom nebrige prema vlastitom izgledu pa zato baš i nisu pozdravili viđene prizore.

Većina žena ipak je s veseljem dočekala ovaj trend

‘’Bilo je i vrijeme, napokon smo se riješili zastarjelih koncepta ljepote’’, ''Ovo je puno bolji način starenja nego imitiranja djevojčica uz pomoć kirurga'’, ''Dostojanstveno nošenje s godinama’’, neke su od pozitivnih poruka.

Bez obzira na komentare, sijede vlasi koje su prošarale kosu boju pijeska s blond pramenovima koje je Sarah Jessica Parker uobličila u prepoznatljive valove dočarava pravu trendi i glamuroznu frizuru. Da je to frizura s puno stila pokazuje i Sarah Jessica Parker u opuštenom izdanju dok ima kosu tek skupljenu u visoki rep

Osim izgleda pažnju fanova kultne serije privukli su i detalji koji su procurili sa scenarija.  Kako piše,Page Six Carrie i Faca se nalaze pred razvodom i bave se problemima oko raspodjele financija.  

‘’Snimala sam podcast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se osjećala dobro zbog svog braka. Zar sam sada samo jedna od žena o kojima se brinuo?'’, u jednoj od scena Carrie iskazuje nezadovoljstvo svojim brakom s Facom dok večera sa svojim najboljim prijateljima Stanfordom, Mirandom i Charlotte.

Posjeti Miss7.24sata.hr