Ružičasto rumenilo se vraća - izabrali smo odlične primjerke jer ova boja pomlađuje!

instagram @janko_popovic_volaric
Vidi originalni članak
  • Ružičasta rumenila opet su veoma trendi
  • Volimo ih jer pomlađuju te daju svjež i zdrav izgled lica
  • Provjerili smo koje rumenilo odgovara kakvom tenu i izdvojili naše favorite

Iako smo prethodnih nekoliko godina masovno ludjeli za bronzerima i neobičnim highlighterima, jedan veliki klasik vraća se u centar beauty svijeta. Riječ je o ružičastom rumenilu - u svim nijansama! Trend su već prigrlili i domaći i slavni vizažisti, a i mi ga pozdravljamo iz nekoliko razloga.

Beauty Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega!

Ružičasto rumenilo garancija je zdravog i svježeg izgleda, s njim ćemo uvijek izgledati puni vitamina i kao da smo se stvarno dobro naspavali. Osim toga, ružičasta je živa boja i odabir prave nijanse može nam definitivno skinuti nekoliko godina s lica. Nadalje, ružičasto rumenilo pravo je blago jer dobro pristaje baš svakoj boji očiju. Dat će poseban sjaj smeđim očima, a plave i zelene prikazati u velikom stilu. Sve što trebaš učiniti je odabrati pravu nijansu za sebe. 

 

Svijetli tonovi kože definitivno traže nježnije ružičaste boje jer bi one tamnije, na sasvim blijedoj koži, mogle izgledati previše jako i napadno. Osim toga, za svijetle tonove idealne su varijante rumenila u kojima je pomješano više nijansi roza boje pa svatko može izmiješati savšenu ružičastu baš po svojoj mjeri. Upravo takvo je Essence Mosaic Blush, ali i Revolutionovo megapopularno rumenilo Blushing Hearts koje osvaja pakiranjem, a potom i funkcionalnošću.  
 

 S druge strane, za djevojke izrazito tamne puti definitivno nisu presvjetla rumenila jer bi mogle izgledati ispijeno. One su, dapače, sretnice koje mogu riskirati s hot pink nijansama i bojom fuksije koja će njihovom licu dati dodatnu živost. Jedina stvar s kojom trebaju biti oprezne jest činjenica da su ovakva rumenila vrlo često visoko pigmentirana pa je lako pretjerati. Stoga, oprezno s kistom! Upravo takvo je NYX High Definition Blush rumenilo u nijansi Electro.

Djevojke srednjih tonova kože imaju definitivno najviše slobode s roza rumenilima. Njima će vrlo vjerojatno pristajati sve nijanse - od bogatih ružičastih do posve zagasitih nijansi. Osim toga, neće im smetati ni pigmenti ljubičaste u ružičastim rumenilima pa tako mogu posegnuti za vrhunskim rješenjima poput The Balmovog Instain rumenilima.

Ukoliko si se već priklonila ovom trendu ili ga nikada nisi ni napustila, možda je pravo vrijeme da se počastiš jednom od popularnih paleta rumenila u kojima prevladavaju nijanse ružičaste. Palete su definitivno cjenovno povoljan izbor jer, kada se sve zbroji i podijeli, cijena jednog rumenila u paleti ispada mnogo niža od jednog rumenila u mono varijanti. Slobodno se počasti! 

Makeup Najbolji drogerijski puderi (do 100 kuna) sa zaštitnim faktorom - jer sunce je opasno jako

Posjeti Miss7.24sata.hr