Novo Rare Beauty rumenilo spoj je njihovog highlightera i tekućeg rumenila - tek je lansirano, a zalihe su već rasprodane

Instagram @rarebeauty Foto: Instagram @rarebeauty, Soft Pinch Luminous Powder rumenilo
Vidi originalni članak
  • Beauty brend Selene Gomez, Rare Beauty, koji je poznat po svojim hvaljenim proizvodima poput highlightera, korektora, sticka za konturiranje i izrazito pigmentiranog tekućeg rumenila, sad ima novi proizvod koji će izgleda steći jednaku popularnost
  • Riječ je o još jednom rumenilu, ovog puta u puderastoj formuli koji je rasprodan odmah nakon što je danas pušten u prodaju
  • Soft Pinch Luminous Powder rumenilo inače je dostupno u šest nijansi čija obnova zaliha stiže uskoro

Svaki novi proizvod beauty brenda Selene Gomez, Rare Beauty, ljubitelji ovog brenda, kao i svi beauty entuzijasti koji vole isprobavati nove proizvode, s nestrpljenjem iščekuju, stoga je novolansirani proizvod izazvao pravo oduševljenje te je rasprodan u rekordnom roku.

Budući da je njihovo Soft Pinch tekuće rumenilo jedan od najpoznatijih proizvoda brenda, zbog svoje iznimne pigmentiranosti i postojanosti pa nije čudno da su za novi proizvod također izabrali rumenilo, no u nešto drugačijoj formulaciji.

Novo rumenilo iz Rare Beautyja opisan je kao spoj dvaju njihovih najprodavanijih proizvoda, Soft Pinch tekućeg rumenila i Positive Light Silky Touch highlightera te je rumenilo u kamenu dostupno u šest predivnih nijansi. Soft Pinch Luminous Powder rumenilo dolazi u jednostavnom kompaktnom pakiranju u nježnoj svijetloj nijansi, s malim ogledalom na poklopcu, a cijena mu je 33 eura.

Beauty Imaš tanku i visoko poroznu kosu? Evo kako bi se o njoj trebala brinuti

Ovaj beauty hibrid koji će našim obrazima dati predivan sjaj možemo nositi u bilo kojoj od šest nijansi u ružičastim, narančastim, ljubičastim i nude tonovima koje će jednako dobro pristajati svakom tonu kože! Nijanse Soft Pinch Luminous Powder rumenila su Cheer, Hope, Happy, Joy, Truth i Love.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Predivna svilenkasta formula besprijekorno će se lako stopiti s kožom te ju predivno naglasiti svjetlucavim bisernim pigmentima koji će našem licu davati prirodan blistavi sjaj tijekom cijelog dana!

Beauty Domaći outlet nam nudi popuste na prave beauty poslastice - evo 10 najboljih!

Posjeti Miss7.24sata.hr