Pronašli smo 7 izvrsnih korektora ispod 50 kuna

miss7
Kad bismo pitale bilo kojeg celebrity vizažista koji proizvod smatra temeljem dobrog makeupa, svi će se složiti oko jednog -  korektora!
Vidi originalni članak

Korektor vidljivo uklanja bilo kakve nepravilnosti na koži, ublažava crvenilo, prikriva bubuljice i ožiljke te vješto pokriva one tamne krugove ispod očiju koji često otkrivaju previše o našoj netom neprospavanoj noći.

I premda su ovi čudotvorci super korisni za naš svježi izgled, ipak ne želimo ulaziti u minus na kartici zbog njih. E pa više ne moramo! Prekopale smo sve police i izdvojile 10 najboljih korektora na našem tržištu koji koštaju 50 kuna i manje

BEAUTY trikovi Isprobale smo proizvod koji se proda svakih 1,8 sekundi

Catrice AllRound Concealer Palette (26,90 kn)

U ovoj paleti dolazi pet različitih nijansi korektora koje bi te mogle na prvu uplašiti, no bez brige - svaka boja je tu s razlogom! Zelena boja neutralizira crvenilo, roza prekriva tamne krugove ispod očiju, a korektor boje kože najbolje prikriva nepravilnosti na licu.

Catrice korektor

Beauty trikovi Tamni podočnjaci? Ne uz ove profi-savjete za prekrivanje

Rimmel Hide The Blemish Concealer (31,20 kn)

Kremasti korektor koji zbog svoje gustoće jednako lako prikriva i nepravilnosti na koži kao i tamne podočnjake. Plus: super je praktičan za nošenje u torbici i usputno popravljanje.

Rimmel korektor

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer (49,90 kn)

Po mišljenjima mnogih beauty znalaca, upravo ovo je jedan od najboljih drogerijskih korektora za područje oko očiju. I u potpunosti se slažemo! Ovo je savršen korektor za djevojke s izrazito izraženim tamnim podočnjacima jer je lagan i hidratantan, a opet dovoljno gust da pokrije sve što treba. 

Maybelline korektor

BEAUTY Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera!


Maybelline Fit Me! Concealer (43,50 kn)

Još jedan od Maybellinovih favorita i vječnih korektora koji možemo usporediti s nekolicinom brendiranih korektora poput NARS-a, Bobbi Browna i Cliniquea. Idealan za područje ispod očiju i prikrivanje znakova umora, a obožavaju ga i brojne slavne cure poput sestara Kardashian i Rihanne.

Maybelline korektor

KOREKTOR Google kaže da je NARS najbolji korektor na svijetu

Eveline Art Scenic 2in1 Concealer (23,90 kn)

Kako mu samo ime kaže, korektor i iluminator u jednom! Odličan je za prikrivanje ispod očiju, ali nikako ga nemoj koristiti na ostatku lica jer će njegove sjajne čestice samo dodatno naglasiti nepravilnosti na licu. 

Eveline korektor


Essence Stay All Day Concealer (22,90 kn)

Kremast i gust korektor koji nudi temeljito prikrivanje bilo kakvih nepravilnosti na licu. Ono što ga čini posebnim je njegova dugotrajnost i postojanost! Uistinu, korektor koji možeš nositi satima bez potrebe za ponovnim nanošenjem ili popravljanjem.

Essence korektor


Alverde Concealer (21,90 kn)

Ovo je jedini korektor s naše liste koji je rađen na prirodnoj bazi! Bez obzira na to, on će savršeno prikriti bilo kakve nepravilnosti na koži lica i učiniti tvoj ten porculanskim.

Alverde korektor

Posjeti Miss7.24sata.hr