Predobro! Make up kolekcija inspirirana obožavanom serijom ''Prijatelji''

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Gotovo da ne postoji osoba koja barem jednom u životu nije pogledala epizodu serije ''Prijatelji''
  • Mnogima omiljena serija poslužila je kao inspiracija za odjeću, detalje za doma, a sada je bila inspiracija za cijelu make up kolekciju brenda Revolution
  • Osim samog dizajna na kojem vidimo motive serije, a u kolekciji se nalazi nekoliko paleta sjenila za oči te tri ruža za usne i šest sjajila

Jedna od najpopularnijih serija u povijesti svakako su Prijatelji. Snimanje ove serije završilo je prije 16 godina, ali i dan danas s jednakim žarom većina nas gleda sve epizode po tko zna koji put. Iako već napamet znamo što će koji lik reći u kojoj epizodi, iznova se smijemo iz epizode u epizodu. Također, osim što nam outfiti glavnih likova i dan danas posluže kao modna inspiracija, to su iskoristili i brojni brendovi pa tako postoje razni odjevni komadi inspirirani serijom kao i detalji za dom. No, ono što nas je posebno razveselilo je cijela make up kolekcija nastala po uzoru na seriju, a iza nje stoji brend Revolution Beauty.

Kolekcija je posljednjih nekoliko dana najavljivana kroz društvene mreže brenda, a pravi ljubitelji su napokon dočekali današnji dan kada su predstavljeni svi proizvodi. Ono što nam se posebno sviđa je to što svaki produkt predstavlja jednu aktericu koristeći činjenice koje vežemo uz njih, njihov stil, ali i sam make up koje su i one nosile u seriji.

Life&style Neponovljivi 'Prijatelj'i imaju svoj urnebesno smiješan Monopol, a možeš ga zaigrati i ti

Svaka od djevojaka ima svoju paletu sjenila za oči te ruž, zatim se u ponudi nalazi velika paleta koja ima izgled filmske klape te šest sjajila za usne od kojih svako nosi ime po jednom od šestero likova. 

Produkti inspirirani osebujnom Phoebe Buffay na svojem pakiranju imaju žuti taksi koji je i ona naslijedila od bake i vozila u seriji, a kozmetička torbica i poklopac sjajila na sebi imaju male jastoge koje pamtimo iz epizode u kojoj Rossu objašnjava kako je Rachel njegov jastog. Ujedno je to naziv jedne od nijansi sjenila iz palete, a ističe se i Smelly cat koja je naslov njezine najpoznatije pjesme. Također imamo i trojke koje je Phoebe rodila za svog brata i njegovu ženu, kao i Science boy što je naziv stripa koji je Phoebe ukrala Rossu dok su bili djeca.

Monica Geller na svojoj paleti ima ljubičastu boju sa žutim okvirom, a izgleda baš kao i vrata njezina stana. A neki od naziva nijansi sjenila odnose se na njezino zanimanje kuharice, zatim piletina kojoj je inspiracija bila scena u kojoj Monica na glavi ima cijelo pile kako bi oraspoložila Chandlera zatim Dan zahvalnosti te Geller Cup - ime pokala koje je dodjeljivala njezina obitelj na natjecanju koje su organizirali za Dan zahvalnost.

Dio za koji je inspiracija bila Rachel Green ima logo Central Perka i narančastu sofu iz kafića u kojem je ekipa provodila dane, a to je ujedno bilo i Rachelino prvo radno mjesto. Sjenila u ovoj paleti zovu se po Chipu, dečku koji ju je vodio na maturalnu te Tagu, asistentu s kojim je bila u vezi. Zatim je tu i neizostavni šoping, omiljen trgovina Barney's, ali i nezaboravna rečenica - da su prekinuli nakon svađe.

Već je veliki Ne bismo ga prepoznali: Vidi kako danas izgleda mali Ben, Rossov sin iz 'Prijatelja'

Cijela kolekcija se može kupiti na stranici brenda Revolution Beauty, a pravi fanovi teško će se odlučiti za samo jednu stvar. Cijena manjih paleta sjenila za oči iznosi oko 65 kuna, za veću ćeš morati izdvojiti oko 165 kuna, a ruževima je cijena oko 49 kuna te sjajila koja se prodaju po cijeni od oko 45 kuna. Osim samog make upa, možeš si kupiti i ručno ogledalo kao i nekoliko vrsta kozmetičkih torbica, no naš savjet je da požuriš jer su već ruževi glavnih junakinja rasprodani.

Posjeti Miss7.24sata.hr