Pozor! Essence ima nove modele trepavica na magnet!

PR/WhatsApp
Vijest o magnetskim trepavicama doslovno je buknula Internetom - no ima i dobar nastavak jer sada se u prodaju pušta još šest novih modela. Mrak!
Vidi originalni članak

Essence trepavice na magnet za pola oka isprobale smo čim su stigle u trgovine - a moramo priznati da ste i vi ostale oduševljene s ovim novitetom. Upravo zato moramo s vama podijeliti da tijekom prosinca u prodaju dolazi nova kolekcija Essenceovih magnetskih trepavica za koju se toplo nadamo da neće ostati limitirana. Riječ je o “magnetic! lashes! umjetne trepavice 2.0“ kolekciji koja se sastoji od šest stilova magnetskih trepavica od kojih su neke za dužinu, neke za cat eye, a neke čak imaju i šljokice. 

Dobra vijest dolazi i u obliku gadgeta za ove trepavice uz koje će održavanje biti još jednostavnije. Naime, uz kutijicu za pohranjivanje trepavica, dolazi i češljić za trepavice te aplikator. Ove trepavice obožavamo jer se mogu nositi više puta (ako se o njima lijepo brineš, maziš ih i paziš), nije potrebno koristiti ljepilo koje mnogim curama uzrokuje glavobolje i sama aplikacija je puno jednostavnija - čim se malo navikneš na to kako ih trebaš aplicirati. Bojiš li se da će ti tijekom dana pasti s oka - pročitaj našu recenziju i uvjeri se u suprotno!

Korana je isprobala cat eye trepavice (zeleno pakiranje) i provjereno su dobre!

Cijena je također bombastična - 51,90 kn, što je za trepavice koje možeš nositi uvijek otpočetka, sasvim prihvatljivo. Jesi li već nabavila svoj par?

Posjeti Miss7.24sata.hr