'Pepeljuga blond' boja kose mogla bi obilježiti jesen, a lako ju je postići plavušama i brinetama

Vidi originalni članak
  • Raskošna kosa luksuznog sjaja dostojna Disneyeve princeze mogla bi biti novi hit nakon ljetnih opuštenih frizura
  • Zapravo se radi o ''Pepeljuga blond' nijansi kose, a što nas posebno veseli, sasvim lako je mogu postići i brinete i plavuše 
  • Frizeri je opisuju kao nostalgičnu boju s modernim pomakom idealnom za nadolazeću jesen, a za nju nisu potrebne dugotrajne i agresivne metode

Vrhunac ljetne sezone polako je iza nas, a to je znak da naše savršene ljetne frizure ulaze u svoje završne faze. Sunce i more su učinili svoje, a osim dodatne njege mnoge od nas će poželjeti obnoviti i boju kose. I zato su nam idealno sjeli savjeti poznatih svjetskih stilista i frizera koji za predstojeću sezonu daju prednost blond nijansama. Štoviše, stilisti kao pravi hit predviđaju posebnu nijansu plave kose za koju kažu da pomalo priziva nostalgiju uz moderni pomak. Radi se o 'Pepeljuga blondu', a frizeri naslućuju kako bi se mnoge mogle prigrliti ovu boju kao znak unošenje vedrine u ovu, u najmanju ruku, iznenađujuću godinu. 

Trendovi u svijetu kose Ova tehnika bojenja idealna je za postizanje osunčanog prirodnog izgleda kose

''Na repertoaru će biti fantastične nijanse 'Pepeljuga blonda'. To se zapravo odnosi na kremaste nijanse plave boje koje su malo mekše od platinastih i ledeno plavih koje smo viđali tijekom ljeta'', rekao je frizer i stilist Luke Hersheson.

Radi se zapravo o savršenoj nijansi kose za brinete koje su se ipak zaželjele malo promjene. Djevojke malo tamnije boje kose tako će imati laskavu opciju, jer bi već prvi korak izbjeljivanja kose mogao dati sjajne rezultate. Odlično je i rješenje za one koje svoju kosu ne žele podvrgavati agresivnijim tretmanima budući da osvježavanje kose sa samo nekoliko planova može donijeti fantastičan efekt. 

U karanteni Nevena Rendeli pokazala je kako boji izrast i sama radi valove - super joj je ispalo

No, nisu zakinute ni 'plavuše veteranke'. Pepeljuga blond sjajan je način za osvježavanje kose romantičnijim i toplijim nijansama uoči jeseni te vraćanje sjaja svojim frizurama. 

Jedna od osnovnih karakteristika ove raskošne nijanse blonda je snažan dojam zdrave kose luksuznog sjaja. Stoga, ponosne vlasnice ove lascivne boje dostojne Diznijeve princeze morat će uložiti vrijeme za njegu kose kod kuće uz pomoć maski i seruma. No, to će odlično će doći i za oporavak kose nakon ljeta!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr