Pedikure za ljeto: ove boje lakova predivno će se istaknuti na nogama u sandalama!

Instagram @jimmychoo
Vidi originalni članak
  • Uz uređene nokte na rukama, ljeti nikako ne smijemo zaboraviti ni pedikuru
  • Kao i u manikuri, trendovi u pedikuri ovog su ljeta obilježeni popularnim beauty i modnim estetikama
  • Od klasične French pedikure, do sirena estetike i vibrantnih nijansi, izdvajamo pedikure koje će se najviše nositi ovog ljeta

Uvijek uredna i sređena pedikura i manikura jednostavan je način da u svakoj prilici izgledamo dotjerano, a posebno tijekom ljeta. Odlazak na odmor, posebne svečane prigode i druga događanja prilika su za isprobavanje novih trendova u pedikuri s kojima će naši nokti zasjati!

Ljetne trenutke ove će sezone obilježiti nekoliko trendova u pedikuri, inspiriranih raznim estetikama, poput onih utemeljene na filmovima 'Mala sirena' i ' Barbie', kao i uvijek klasični sofisticirani odabiri pedikure u crvenim ili nude nijansama.

Beauty 12 pink manikura u skladu s nezaobilaznom Barbie estetikom

Uz brončano osunčani ten, novu frizuru i sređenu manikuru, pedikura je završni touch koji nam nedostaje za predivan ljetni look.

U nastavku donosimo trendove u pedikuri za ljeto kojima se možemo inspirirati!

Nenametljiva elegantna pedikura i dalje vlada

Nova it djevojka Sofia Richie Grainge osvojila je modnu i beauty zajednicu svojim klasičnim i elegantnim lookovima koji su pažnju pridavali baš svim detaljima pa tako i sofisticiranoj manikuri i pedikuri. Sofijin omiljen izbor kremastih neutralnih boja, čistih linija i jednostavnih silueta jako je nosiv te je stoga idealan izbor pedikure za svaku priliku.

Barbie pink nijanse vrući su ljetni hit

Barbie estetika i ružičasta u svim nijansama zaposjela je modni i beauty svijet, a utjecaj je stigao i u trendove za nokte pa ćemo tako cijelog ljeta gledati i mnoštvo pedikura u Barbie pink nijansi. Za one koje nisu ljubiteljice vibrantnih ružičastih nijansi, uvijek mogu odabrati i nešto suptilnije opcije zagasitije ružičaste.

Pedikura inspirirana sirena estetikom

Još jedan film utjecao je na stvaranje modne i beauty estetike koja je trenutno popularna, a to je 'Mala sirena', sa sirena estetikom prepunom svježih, svijetlih nijansi s kojima će nokti posebno zablistati, poput biserno bijele, pastelnih nijansi ili mint plave.

Vibrantne sunčano narančaste pedikura

Ljeto nam ne može proći bez neke od upečatljivih nijansi koje su oličenje toplih dana prepunih sunca i odmora na moru. Jedna od takvih nijansi je i vibrantna narančasta, koja će lijepo pristajati svim tonovima kože.

Nježna, mliječna French pedikura

Tihi luksuz trenutno je jedna od najpopularnijih estetika, a uz klasične neutralne nijanse, nezaobilazna je i mliječna francuska pedikura. Posebno će osvježeni i minimalistički look biti postignut dodavanjem i nježnih svijetloružičastih nijansi.

Klasična crvena pedikura uvijek je tražena

Jarko crvena uvijek izgleda efektno i kao manikura i kao pedikura, stoga ne čudi što će biti popularan odabir i ovog ljeta za nokte na nogama. 

Beauty Nokti žarkih boja, ali prozirni - kakva je ta nova manikura o kojoj se priča?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr