Ovaj viralni hit iz Müllera je najbolji piling za pripremu kože tijela za ljeto - potvrdilo 75.000 kupaca!

Instagram @paulinakube
Vidi originalni članak

Piling je jako važan korak u njezi kože lica, ali i tijela, tijekom cijele godine, no ključan je u pripremi kože za ljeto. Redoviti piling pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i bakterija te uklanja višak sebuma koji se može pojaviti tijekom najtoplijeg doba godine. Rezultat je ujednačena tekstura kože i blistaviji, svježiji ten. Da ne spominjemo da je to najučinkovitiji način za rješavanje problema poput keratosis pilaris, odnosno pureće kože.

Beauty Novi maslac za tijelo domaćeg brenda sadrži inovativni sastojak koji smanjuje pojavu celulita

Želiš imati glatku i blistavu kožu cijelo ljeto?

Možda zvuči kao da nema smisla, ali piling bi trebao biti uobičajena praksa u vašoj rutini njege tijela, a ne samo povremena skincare poslastica kojom se počastiš svakih par mjeseci, jer postoji velika vjerojatnost da mrtve stanice kože sprječavaju druge proizvode poput mlijeka, losiona, maslaca ili ulja za tijelo da učinkovito prodru u kožu i obave svoj posao pružanja hidratacije i sjaja. Stoga bi upravo najprodavaniji Tree Hut Shea Sugar Scrub mogao biti proizvod koji je nedostajao tvojoj rutini njege tijela, a dobro je znati da nam je sada dostupan za kupovinu u Mülleru.

Beauty Sada i u drogeriji možeš pronaći instant korektor bora u tubici - djeluje već nakon prve upotrebe!

Tree Hut Shea Sugar Scrub jedan je od najprodavanijih pilinga na svijetu

Piling za tijelo koji su zavoljele brojne beauty entuzijastice napravljen je od šećera za prirodni piling i poliranje kože, shea maslaca za dubinsku hidrataciju i niza bogatih ulja uključujući avokado i makadamija ulja, ulja jaglaca i još mnogo drugih sastojaka za intenzivnu hidrataciju i dodatnu blistavost kože. Za najbolje rezultate potrebno je nanijeti piling na vlažnu ili suhu kožu i umasirati ga nježnim, kružnim pokretima prije detaljnog ispiranja.

Beauty Čim nosiš suknju ili haljinu, koža među bedrima ti se iziritira? Ovih 10 proizvoda će ti pomoći to izbjeći

Više od 75.000 kupaca dalo je ovom šećernom pilingu savršenu ocjenu 5 na Amazonu, što ga čini najprodavanijim favoritom. Uz to, pod hashtagom #treehutscrub ima čak 37,3 milijuna objava na TikToku, što ga stavlja u kategoriju nekih od najviralnijih proizvoda na društvenim mrežama. Ne samo da ovaj piling čini kožu nevjerojatno glatkom i mekanom, već i miriše božanstveno. Uz mirise poput tropskog manga, papaje, jagode, kokosa, lubenice, tu su i brojni drugi među kojima možeš birati.

Beauty Jedan od najdražih drogerijskih brendova brojnih Hrvatica sada je lansirao anti-age kremu za vrat i dekolte

Koliko često se preporučuje obavljati piling tijela?

Ako imaš suhu i/ili osjetljivu kožu, ljeti bi trebala obavljati piling kože najviše svaka dva ili tri tjedna, a ako imaš masnu ili normalnu kožu, možeš koristiti piling svakih 7-10 dana kako bi uklonila mrtve stanice i ostale nečistoće. Nakon toga možeš nahraniti kožu Tree Hut maslacem ili uljem za tijelo. Posjeti Müller i počasti svoju kožu Tree Hut Shea Sugar Scrub pilingom, a dostupni su za kupovinu i putem linka.

Beauty Zbogom nadutosti i celulitu! Ovaj alat za limfnu drenažu postao je viralan, a mi smo mu našli duplić na Temuu

Posjeti Miss7.24sata.hr