Ovaj povoljni serum za kožu oko očiju briše podočnjake i natečenost u rekordnom roku

Instagram @eleanorpendleton Foto: Instagram @eleanorpendleton
Vidi originalni članak

Znamo da je starenje, kao i fine linije i bore koje dolaze u paru s godinama, neizbježno. No, dosljedna rutina za njegu kože može učiniti veliku razliku kada je u pitanju rješavanje vidljivih znakova starenja. Bilo da želimo smanjiti vidljivost postojećih bora i podočnjaka ili želimo na vrijeme poduzeti prave preventivne korake, uvijek je dobro vrijeme za ulaganje u novi proizvod koji ćemo dodati svojoj skincare kolekciji. 

Beauty Ovo je najprodavaniji gel za tuširanje na Amazonu, više od 80.000 ljudi kupilo ga je samo u kolovozu

Ipak, često u potrazi za novim proizvodom za njegu kože zaboravimo na njegu osjetljivog područja oko očiju što bi nam osobito moglo biti korisno sada nakon godišnjeg odmora i prilikom povratka u rutinu jer to može biti prilično iscrpljujuće. Za sve one koji nisu tip za okoloočnu kremu, mi smo otkrili serum koji je jednako moćan, ako ne i moćniji - Cetaphil Deep Hydration serum za njegu područja oko očiju i pružanje svježijeg i odmornog izgleda.

Cetaphil Deep Hydration serum prikladan je za sve tipove kože

Prema brendu, ovaj je proizvod formuliran s hijaluronskom kiselinom za dubinsku hidrataciju kože i do 48 sati. Sadrži ekskluzivni HydroSensitiv Complex™ brenda koji se sastoji od umirujuće plave tratinčice za dublju hidrataciju i umirivanje kože kako bi se s vremenom poboljšala kvaliteta osjetljive kože. Također, ovaj serum smanjuje pojavu podočnjaka, natečenosti i finih linija za uistinu svjež izgled. Vrh aplikatora izrađen je od mekanog silikona za nježnu masažu tijekom nanošenja. 

Beauty Stigla je Chanel Beauty kolekcija za jesen, u savršenim nijansama za hladnije dane!

Dermatolozi su ispitali i klinički dokazali da je nježan prema osjetljivoj koži. Za razliku od većine proizvoda za njegu kože oko očiju, Cetaphil serum je lagan i nemasan, što ga čini savršenim za cjelodnevno nošenje. I, dok je prikladan za sve tipove kože, posebno je izvrstan za osjetljivu i dehidriranu kožu zahvaljujući svojoj super nježnoj formuli. Za najljepšu i najodmorniju kožu dosad, potrebno je nanijeti malu količinu seruma na kožu oko očiju, ujutro i navečer. Dobro je znati da formula ovog seruma neće začepiti pore, a sigurna je i za oči.

Korisnici su puni riječi hvale za ovaj serum

S obzirom na to da se ovaj proizvod ubraja u najprodavanije proizvode na Amazonu, možemo zaključiti da je ova hidratantna formula prilično voljena. Brojni korisnici ostavljaju oduševljene komentare i tvrde da ovaj serum smanjuje bore i podočnjake već unutar prvog tjedna korištenja. Također, tvrde da njihove oči nikad nisu izgledale bolje te da im ništa nikada nije ovako dobro funkcioniralo i pružalo tako dobre rezultate. Ističu da je toliko učinkovit da nema potrebe za razmišljanjem treba li ga kupiti ili ne jer odgovor je uvijek - da! Dostupan je putem linka.

Beauty Masna kosa je vrlo zahtjevna, ali ovih 12 šampona za masnu kosu će najbolje riješiti stvar

Posjeti Miss7.24sata.hr