Ovaj legendarni noćni, anti-age serum od 140 eura konačno je dobio puno pristupačniji duplić

Instagram @revolutionskinandhair
Vidi originalni članak

Rijetko što u nama budi sreću kao to kad nađemo pristupačnu alternativu nekog luksuznijeg proizvoda. Danas nam je pozornost privukao jedan novi proizvod koji smo primijetile u BIPA drogerijama, a koji će sigurno izazvati valove uzbuđenja među skincare entuzijasticama jer se radi o revolucionarnom novitetu u svijetu anti-age seruma. Kultni Estée Lauder Advanced Night Repair serum, legendarni proizvod za njegu kože, napokon je naišao na dostojnog suparnika zbog kojeg nećeš morati potrošiti više od 100 eura.

Beauty Konačno! The Ordinary je pod pritiskom fanova u ponudu vratio obožavani proizvod koji je bio ukinut

Ovaj legendarni proizvod, poznat po svojoj snažnoj formuli i izvanrednim rezultatima koje pruža, konačno je dobio konkurenciju u obliku znatno jeftinijeg duplića. Ovo otkriće ima cilj preobraziti svačiju noćnu rutinu njege kože i učiniti anti-age njegu vrhunske kvalitete pristupačnijom većem broju korisnika. Za one koji su se dugo izdaleka divili Advanced Night Repair serumu, ali ga nikada nisu ubacili u shopping košaricu zbog njegove luksuzne cijene, ovo bi mogla biti vijest koja će uljepšati cijeli tjedan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renee Pacis (@renee.marie.m)

Beauty Nije toliko poznat, ali ovaj sastojak je čak 4 puta moćniji od hijaluronske kiseline! Vrijedi ga isprobati

Originalni proizvod: Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex godinama je poznat kao sveti gral u području anti-age njege kože. Po cijeni od 140 eura, ovaj serum obećava dubinsku noćnu obnovu te jutarnju blistavost tena, glatku kožu s manje finih linija i bora te mlađi i zdraviji izgled. Uz to, ovaj serum obećava vidno blistaviji i ujednačeniji ten.

Sedam moćnih sastojaka za noćnu obnovu kože

Advanced Night Repair serum ima sedam ključnih prednosti, uključujući vidljivo smanjenje bora, povećanu čvrstoću kože, snažniju kožu, ujednačen ten, hidrataciju, blistavost i antioksidativnu zaštitu kože. Nudi 72-satnu hidrataciju s hijaluronskom kiselinom i naprednim pojačivačima vlažnosti, 8-satnu antioksidacijsku zaštitu i pomaže smanjiti vidljivost pora tijekom vremena. Njegova tekstura bez ulja brzo se upija, a 90 % korisnika to i potvrđuje. Serum sadrži patentirani noćni peptid koji podržava prirodni bioritam kože. Tu je i natrijev hijaluronat (također poznat kao hijaluronska kiselina), koji djeluje kao snažan magnet za vlagu.

Beauty Viralna i najprodavanija Missha BB krema sada dolazi u novoj, još boljoj verziji na bazi seruma

Jeftiniji duplić: Revolution Pro Miracle Night Rescue Advanced Complex

Game-changing jeftiniji duplić za legendarni serum je Revolution Pro Miracle Night Rescue Serum. Ova pristupačna alternativa zaradila je izvrsne kritike od publikacija kao što su Daily Mirror i The Sun, koji su ju nazvali: "Noćno čudo u bočici!". Po cijeni od samo 13,99 eura, ovaj serum obećava vidljivo zdraviju kožu mlađeg izgleda u samo 4 tjedna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Skin & Hair (@revolutionskinandhair)

Impresivni sastojci i rezultati koje pruža ovaj serum

Ovaj serum sadrži snažnu mješavinu peptida, probiotika, ceramida, hijaluronske kiseline i ekstrakta kamilice, zajedno s ekskluzivnim, patentiranim Pro Renew & Repair Complex CLT & Repair Complex CLR. Ovi sastojci zajedno djeluju kako bi pojačali hidrataciju, ujednačili ton i teksturu kože, smanjili vidljivost bora i hiperpigmentacije te postigli blistav, zdrav sjaj kože - sve to dok spavamo. Nevjerojatnih 92 % korisnika izjavilo je da im je koža izgledala punije tijekom korištenja Revolution Pro Miracle Night Rescue Seruma, dok je 90 % primijetilo glatkiju kožu. Nadalje, 89 % je osjetilo da im je koža čvršća, 88 % je primijetilo mekšu i ujednačeniju teksturu kože, a 87 % je primijetilo blistav, zdraviji sjaj kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Skin & Hair (@revolutionskinandhair)

Beauty Lidl je kreirao dupliće za Sol de Janeiro maglice, kultni Aesop, L'Occitane, čak i Jo Malone!

Dodatne prednosti The Revolution Pro Miracle Night Rescue Seruma

Ovaj serum je veganski i cruelty-free, ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i odobrila ga je PETA. Formula uključuje ceramide korisne za kožu, molekule identične koži koje podržavaju zdravlje zaštitne barijere kože. Također, sadrži hijaluronsku kiselinu, super hidratantni sastojak koji na sebe veže vodu i zaključava ju u kožu, a tu su i peptidi koji potiču produkciju kolagena i elastina za dodatnu čvrstoću, hidrataciju i sjaj kože. Osim toga, serum je posebno dizajniran za kožu žena u menopauzi i ponosno je prepoznat od strane MTick-a - svjetskog univerzalnog simbola kupovine koji zaslužuju proizvodi posebno kreirani za potrošače u menopauzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Skin & Hair (@revolutionskinandhair)

Beauty 10 beauty bestsellera s Amazona koje možeš kupiti i kod nas (samo dva koštaju više od 20 eura)

Koja je presuda?

Dok oba seruma nude impresivna anti-age svojstva, Revolution Pro Miracle Night Rescue Serum Advanced Complex je znatno povoljnija alternativa. U usporedbi sa 140 eura koliko košta Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, Revolution Pro serum puno je atraktivnija opcija za one koji žele postići slične rezultate s obzirom na sve karakteristike, njegovu formulu i cijenu od 13,99 eura.

Bilo da se odlučiš počastiti ​​originalom ili odabereš pristupačniji dupe, oba seruma obećavaju glatku i blistaviju kožu - svaki sa svojim patentiranim sastojcima u odličnim formulama te vrlo sličnim pakiranjima koja će odlično izgledati na tvojoj kupaonskoj polici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Makeup Polska (@makeuprevolutionpolska)

Beauty Stigao je korektor koji je toliko dobar da će s lakoćom zamijeniti tvoj puder ove jeseni

Posjeti Miss7.24sata.hr