Ova maska s trakicama za mitesere toliko je dobra da joj ni dermatolozi ne mogu odoljeti

Instagram @gfermg
Vidi originalni članak

Ne postoji ništa bolje od povoljnog proizvoda za njegu kože koji je odobrio dermatolog, zar ne? LANB́ENA maska i trakice za mitesere zaslužile su odličnu reputaciju jer nude jednostavan način na koji svoje pore možemo održati čistima i bez mitesera. S obzirom na to da je čak i jedan popularan dermatolog, dr. Angelo Landriscina, na Instagramu pohvalio ove trakice i istaknuo da se ne bi mogao kontrolirati, a da ih ne koristi, one bi mogle postati nezaobilazan proizvod u brojnim rutinama za njegu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angelo Landriscina, MD, FAAD (@dermangelo)

Beauty Tek kad se odrekneš ove 4 loše skincare navike ćeš postići zavidno lijepu kožu lica

LANB́ENA maska s trakicama uklanja mitesere poput čarolije

LANB́ENA maska s trakicama za čišćenje pora istaknule su se na društvenim mrežama jer nude kvalitetu i pristupačnost. Ovaj je proizvod dizajniran za uklanjanje mitesera, smanjenje vidljivosti pora i poboljšanje teksture kože, a sve to uz djelić cijene profesionalnih tretmana ili drugih vrhunskih proizvoda. Unatoč njihovoj niskoj cijeni, ne rade kompromise u pogledu kvalitete ili učinkovitosti, što ih čini vrijednim dodatkom svakoj rutini njege kože.

Beauty One crne točkice na nosu možda uopće nisu miteseri! Evo kako ih učiniti nevidljivima u par dana

Kako pravilno koristiti ovaj LANB́ENA proizvod?

LANB́ENA maska sadrži ekstrakte aloe vere koji hidriraju kožu, pažljivo obnavljaju i umiruju kožu. Tu je i hijaluronska kiselina koja također ima snažan hidratantni učinak. LANB́ENA trake čiste i odčepljuju pore u samo 10-15 minuta. Prije upotrebe, potrebno je očistiti lice te masku staviti da neko vrijeme stoji u toploj vodi (na otprilike 25 ℃). Također, možeš ju staviti i u mikrovalnu pećnicu na 2-3 minute dok ne postane rijetka. Tada će maska biti jednostavnija za nanošenje na odabrana područja lica. Ovo je jako važan korak jer u suprotnom ona neće obaviti svoju zadaću. Potom se na masku na licu nanesu trakice koje dolaze uz nju i pusti ih se da odstoje dok se ne osuše - maksimalno 15 minuta. Tada primiš za jedan kraj trakice i gledaš kako ona izvlači svu prljavštinu i  mitesere iz tvojih pora.

Možda je najuvjerljiviji razlog za isprobavanje LANB́ENA maske i trakica za pore taj što su ih odobrili dermatolozi. Brend vjeruje da je jedini način za postizanje lijepe i zdrave kože ako se oslonimo na snagu znanosti. Stoga osigurava kvalitetne i inovativne proizvode za svaki tip kože. Oni istražuju i razvijaju niz patentiranih tehnologija temeljenih na dermatološkim ispitivanjima kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost proizvoda. LANB́ENA masku i trakice za čišćenje pora možeš nabaviti ovdje po cijeni od 5,61 euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kathryn Owens (@_kathryn.owens_)

Beauty Samo prošli mjesec se prodalo čak 90.000 bočica ovog viralnog ulja za čišćenje lica

Posjeti Miss7.24sata.hr