Ova je MAC maskara izazvala pravu pomutnju na internetu, a sada s njom ide i olovka za oči na poklon

Instagram @mac_yamann
Vidi originalni članak
  • Formulu MAC Stack maskare, MAC je usavršavao pune dvije godine te ju predstavio kao dosad neviđenu inovaciju kada je tehnologija maskare u pitanju
  • MAC Stack maskara omogućuje nanošenje beskonačno puno slojeva za volumen poput umjetnih trepavica koji traje do 24 sata
  • Do 11. rujna uz kupnju MAC Stack maskare MAC poklanja olovku za oči

Zahvaljujući društvenim mrežama, a prvenstveno TikToku, mnogi su proizvodi tijekom posljednjih godina postali viralni, no ne sjećamo se da je ikoji izazvao toliko šušura kao što je to bio slučaj s novom MAC Stack maskarom. Razlog? Na službenoj stranici brenda osvanuo je post na kojem netko nosi 40 slojeva maskare. 

Beauty Ova maskara viralna je na TikToku; ekstremno povećava trepavice i ekstremno je jeftina

Otkako je puštena u prodaju, u rekordnom se roku rasprodala već nekoliko puta, a sve zahvaljujući formuli koja omogućuje nanošenje bezbroj slojeva volumena i duljine, za ultimativni učinak umjetnih trepavica, bez grudica i bez ljuštenja, do onog trena kada smo napokon zadovoljni kako nam trepavice izgledaju.

Maskara čiju je formulu MAC usavršavao pune dvije godine i koju je predstavio kao dosad neviđenu inovaciju kojom se sloj po sloj gradi volumen koji prkosi gravitaciji i traje 24 sata, ne sadrži parabene, ftalate, mineralna ulja i petrolatum, kao ni sastojke životinjskog podrijetla, a mnogi se kunu kako je ovo jedna od najboljih maskara koju su ikada isprobali i najbolja koju je MAC ikada napravio.

Beauty Uz ovaj trik nikada ti se više neće onako iritantno razmazati maskara

MAC Stack maskara dostupna je u dvije verzije - micro i mega, ovisno o tome težimo li prirodnom izgledu ili dramatičnim trepavicama, a do 11. rujna uz kupnju full size maskare MAC poklanja i olovku za oči. 

Posjeti Miss7.24sata.hr