Od ovog trika za sjajne oči Kate Moss ne odustaje već godinama, a i sami ga lako možemo posuditi

Pixsell/PA
Vidi originalni članak
  • Kate Moss uvelike je utjecala na trendove posljednjih nekoliko desetljeća, a i danas, što god odjenula, ne prestaje inspirirati mnoge
  • Dio njezinog signature looka svakako su i smoky eyes te opušteni valovi u kosi kojih se gotovo nikada ne odriče, a vizažisti brenda Charlotte Tilbury otkrili su kako točno naglasiti oči poput nje
  • Tajna je, kažu, u dramatičnoj mačkastoj liniji koja Kate daje iluziju većih, svjetlijih očiju, a evo i što nam je sve potrebno da i naše zasjaju punim sjajem

Kate Moss netko je čijem se jedinstvenom izričaju divimo doslovno otkako se pojavila. Osim što je bila muza nekima od najvažnijih ličnosti iz svijeta mode, fotografije i glazbe, njezin je osobni osjećaj za stil uvelike utjecao na trendove posljednjih nekoliko desetljeća. Ona je praktički izumila klasični festivalski look svojom mješavinom boho-rock and roll stila, a i danas, što god odjenula, ne prestaje inspirirati mnoge. Dio njezinog signature looka svakako su i smoky eyes te opušteni valovi u kosi kojih se gotovo nikada ne odriče.

Prije nekoliko se dana Kate pojavila na Prince's Trust Gali u New Yorku, prilikom čega je odabrala usku crnu haljinu s puf rukavima i ženstvenim dekolteom te kapuljačom koja se nastavljala na stražnjem dijelu haljine, otkrivajući gornji dio leđa i ramena. Styling je upotpunila crnim sandalama s remenčićima, crnom clutch torbicom, hrpom dijamantnih narukvica i dijamantnom ogrlicom te prepoznatljivim makeup lookom - svjetlucavim smoky eyesom, nude usnama i bezbrižnim indie sleaze valovima.

Beauty TikTokeri su otkrili prednosti bijelog eyelinera. Evo 8 najboljih u koje se isplati uložiti

Kate je gala svečanosti prisustvovala u društvu Charlotte Tilbury koja je za ovu prigodu kreirala novi ruž - Matte Revolution Lipstick u nijansi Coronation Red od čije prodaje kompletan prihod ide organizaciji 'Prince's Trust', a Kate je i sama nosila brojne favorite ovog brenda.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Kako su otkrili vizažisti brenda koji su u svoje ruke preuzeli njezin izgled, Hollywood Flawless Filter bio je baza looka koji su nanijeli na strateške točke lica ne bi li njezinoj koži dali blistav, mladenački sjaj, a umjesto teške podloge koristili su tek korektor Beautiful Skin Radiant te Airbush Flawless Finish puder. Crte lica su naglasili Airbrush Bronzerom te Cheek to Chic Blush rumenilom i Hollywood Glow Glide Highlighterima. 

Beauty Lijepo definirane i uredne obrve uljepšat će lice: koje će pomade odraditi najbolji posao

Budući su oči ono što Kate uvijek voli naglasiti, na usne su joj nanijetli tek Matte Revolution ruž u Supermodel nude nijansi kako bi njezine oči mogle zasjati punim sjajem, a to su uspješno i postigli korištenjem Brow Cheat olovke za obrve u prirodno smeđoj boji, Supernudes Easy Eye palete sjenila za oči i eyelinerom Hollywood Exagger-Eyes Liner Duo, modernizirajući Charlottein kultni Feline Flick i produžujući crtu na njezinom gornjem kapku preko suznog kanala. Upravo je dramatični mačkasti pogled dao Kate iluziju većih, svjetlijih očiju koje su predivno sjajile na crvenom tepihu, a ovo je trik koji ćemo i sami rado dodati u beauty rutinu. Hvala Kate!

Posjeti Miss7.24sata.hr