Notino ima sjajne popuste: izdvojili smo najbolje maskare koje se trenutno mogu kupiti po povoljnijoj cijeni

Instagram / @pamarias Foto: Instagram / @pamarias
Vidi originalni članak
  • Maskare su bez razmišljanja beauty saveznik koji se može pronaći u kozmetičkoj torbici svake žene
  • Potaknuti time i odličnim popustima koji su u tijeku, zavirili smo u aktualnu Notino ponudu i pronašli sjajne maskare koje želimo u kolekciji
  • Radi se o omiljenim proizvodima koje ste sigurno barem jednom isprobali, stoga nije loše nabaviti nove primjerke i sačuvati dio budžeta

Kao što smo spomenuli, maskare su neizostavan dio svakog šminkanja, bez obzira na to je li riječ o dnevnom ili večernjem looku. Ono što uvijek očekujemo od maskare je da bude  dugotrajna te da ne stvara grudice, a takve proizvode pronašli smo u skupljim i jeftinijim varijantama. Stoga, kako bismo ti pomogli prilikom odabira idealne maskare, izdvojili smo 5 favorita s kojima nećeš pogriješiti.

Maybelline Lash Sensational Sky High

Ovo je jedna od najpopularnijih maskara koja pomoću ekstrakta bambusa i vlakana daje maksimalnu duljinu trepavica i to već nakon jednog sloja. Naravno, tu je i fleksibilna četkica s kojom je nanošenje iznimno lako, precizno i brzo.

Essence Lash PRINCESS

Essence Lash Princess je jedna od najpovoljnijih, ali najboljih drogerijskih maskara. Ovaj sjajan proizvod će tvoje trepavice obojiti u intenzivnu crnu boju i precizno ih razdvojiti sa stvaranjem efekta umjetnih trepavica. Stoga, voliš li takav look, ova maskara će te bez razmišljanja oduševiti.

L’Oréal Paris Telescopic

Još jedna kultna maskara koja je mnogima omiljeni drogerijski proizvod produžit će tvoje trepavice do 60% već nakon prvog nanošenja. Zahvaljujući fleksibilnoj četkici Precision Brush svaka trepavica je naglašena od korijena do vrhova te precizno razdvojena.

Lancôme Lash Idôle

Ova maskara osim što savršeno produljuje trepavice, ujedno ima i antioksidacijsko djelovanje te hrani trepavice. Volumen i uvijanje trepavica uz ovaj proizvod nikad nije bilo lakše, a sve dodatno olakšava i činjenica što ova maskara objedinjuje poseban dizajn četkice i gel teksture koji prilikom nanošenja ne opterećuje trepavice.

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara

S MAC-om rijetko kad možeš pogriješiti, a ova maskara je idealan pokazatelj toga. In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara besprijekorno naglašava, produljuje i uvija trepavice bez sljepljivanja, mrvljenja ili razmazivanja.

Beauty Ovaj 'magičan' Maybeline proizvod trepavicama pruža efekt maskare, ali zapravo to nije...

Posjeti Miss7.24sata.hr