Nisu samo haljine privukle pozornost, ovo je 10 najljepših frizura s dodjele Oscara

Profimedia Foto: Profimedia, Jennifer Lawrence
Vidi originalni članak
  • Iako se najviše uvijek govori o modnom izboru slavnih zvijezda nakon dodjele Oscara, ni beauty lookovi nisu nikako zanemarivi
  • Ove je godine nekoliko zvijezda pokazalo nove frizure, posebno u bob verziji, a jako su popularne bile i frizure s punđom, inspirirane balletcore estetikom
  • Izabrale smo deset frizura s ovogodišnje dodjele Oscara koje su nas oduševile

Analize beauty i modnih lookova nastavljaju se često i dugo nakon same dodjele Oscara, a ove godine imali smo priliku vidjeti predivne frizure ukomponirane u stylinge s glamuroznim haljinama najvećih svjetskih modnih kuća. Vidljiv je bio i utjecaj trendy estetika, poput balletcorea, budući da je nekoliko glumica, uključujući Emily Blunt, Issu Rae, Gretu Lee i Gabrielle Union nosilo neku verziju punđe, kao i velika popularnost uvijek elegantnih raspuštenih frizure te raznih verzija boba.

10 najljepših frizura s Oscara 2024. donosimo u nastavku!

Greta Lee

I Greta Lee je odabrala vlastitu verziju elegantne niske punđice sa svojom frizurom zalizane kose i s razdjeljkom na stranu, koji je punđi dao posebniji izgled.

Sydney Sweeney 

Nakon što je prošli tjedan na Miu Miu reviji na Tjednu mode u Parizu pokazala frizuru srednje duljine, Sydney Sweeney sve je iznenadila samo nekoliko dana poslije, s novom bob frizurom na dodjeli Oscara. Kraći bob duljine do brada predivno je uokvirio njeno lice, a bio je stiliziran s puno volumena.

Margot Robbie

Margot Robbie i za makeup i za frizuru odučila se za minimalistički chic te je njena kosa bila stilizirana u blago razbarušenom raspuštenom stilu.

Beauty Gigi Hadid je ošišala svoju dugu kosu i dokazala da je bob stvarno najbolja frizura na svijetu

Zendaya 

Uvijek elegantna Zendaya, svoju je haljinu kombinirala s glamuroznom frizurom opuštenih valova i razdjeljkom na stranu.

Jennifer Lawrence

I Jennifer Lawrence odlučila se za glamuroznu, ali jednostavnu raspuštenu frizuru koja je bila podignuta na korijenu te stilizirana prema nazad.

Florence Pugh

Kratka kosa Florence Pugh, uvijek stilizirana u zanimljive frizure, za ovogodišnje Oscare imala je razbarušene valove i razdjeljak na stranu.

Quannah Chasinghorse

Model i glumica Quannah Chasinghorse imala je predivnu frizuru s dugom kosom stiliziranom savršenom ravno te s dvije pletenice na prednjoj strani uz lice, koje su imale i male zlatne ukrase te zanimljivi cik-cak razdjeljak.

Kirsten Dunst

I Kirsten Dunst je nosila raspuštenu kosu uz voluminozne uvijene vrhove te elegantan razdjeljak na stranu.

Vanessa Hudgens

Glumica koja je sinoć po prvi put otkrila svoju trudnoću, odlučila se za polupodignutu frizuru u stilu 2000-tih, s ultra visokim repom te jednim pramenom uz lice.

Charlize Theron

I Charlize Theron odlučila se za elegantnu nisku verziju punđe, u "wet hair" stilu, s niskom zalizanom punđom i klasičnim razdjeljkom na sredini.

Moda 11 najljepših haljina s Oscara: raskošne toalete šetale su crvenim tepihom, a ove su naš izbor

Posjeti Miss7.24sata.hr