Najguglaniji: 5 proizvoda za kosu koje ljudi ove godine najviše traže putem Googlea

Instagram @yuliiaryzhkova Foto: Instagram @yuliiaryzhkova
Vidi originalni članak

Dok prolazimo kroz 2024., svijet proizvoda za kosu nastavlja se razvijati velikom brzinom te uvodi inovativne formule i tehnike koje obećavaju unijeti revoluciju u našu svakodnevnu rutinu. Cosmetify, renomirani lider u analizi industrije ljepote, zna koliko je važno biti informiran, stoga je nedavno proveo opsežnu i detaljnu analizu podataka Google pretraživanja. Ova analiza imala je cilj razotkriti najpoželjnije proizvode za kosu godine te nam pružiti uvid u preferencije potrošača i nove trendove.

Beauty 3 beauty tretmana koja nikad ne bi trebala raditi sama kod kuće - a jedan sigurno radiš!

Doznaj koji su proizvodi dospjeli u top 5 proizvoda za njegu kose jer su zaokupili pozornost i maštu ljubitelja ljepote diljem svijeta. Ovi proizvodi ne samo da su dominirali upitima u Google tražilicama, već su privukli značajnu pozornost na platformama društvenih mreža i unutar krugova profesionalaca. Od revolucionarnih formula za suzbijanje frizza do alata za stiliziranje koji je pravi game-changer, istaknuli smo i njihove prednosti zahvaljujući kojima su se baš ti artikli popeli na vrh svačijeg popisa stvari koje moraju imati.

Beauty Greška br.1 koju žene s obojenom kosom često rade, a da toga nisu ni svjesne

1. Colour Wow Dream Coat Spray: Ultimativni borac protiv neželjenog kovrčanja

Zauzevši tron kao najtraženiji proizvod za kosu, Color Wow Dream Coat sprej je revolucionarizirao način na koji se borimo protiv frizza. Ovaj inovativni sprej stvara vodootporni omotač oko svake vlasi kose, učinkovito zaključava vlagu i sprječava kovrčanje u trajanju od 3-4 šamponiranja.

Color Wow Dream Coat sprej nudi nekoliko ključnih prednosti za ljubitelje njege kose. Omogućuje dugotrajnu kontrolu kovrčanja, učinkovito održavajući kosu glatkom i poslušnom tijekom duljeg razdoblja. Sprej također nudi zaštitu od topline, štiteći kosu od oštećenja uzrokovanih alatima za oblikovanje. Osim toga, njegova svestrana formula prikladna je za sve tipove kose, što ga čini idealnim proizvodom za širok raspon korisnika.

Beauty Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

2. Amika Perk Up šampon za suho pranje kose

Za one užurbane dane kada pranje kose nije opcija, Amika Perk Up Dry Shampoo svakome dolazi u pomoć. Ova formula bez talka upija višak masnoće, daje volumen i osvježava kosu bez ostavljanja bijelih tragova.

Amika Perk Up Dry Shampoo nudi nekoliko ključnih prednosti - učinkovito produljuje vrijeme između pranja kako bi kosa izgledala svježe dulje vrijeme. Proizvod također kosi dodaje volumen i teksturu, pružajući joj puniji izgled. Jedna od njegovih istaknutih značajki je to što je prikladan za sve boje kose, što ga čini svestranim izborom za brojne korisnike.

Beauty U dm je stigao novi top duo - piling za vlasište koji dolazi u paru s četkom za masažu!

3. Olaplex No. 7 Bonding Oil: Tajna svilenkaste, glatke kose

Olaplex je osvojio svijet njege kose, a njihovo Bonding Oil No. 7 nije iznimka. Ovo visoko koncentrirano ulje jača kosu, pruža joj zaštitu od topline do 230° Celzijevih i, uz to, ne otežava kosu.

Olaplex No. 7 Bonding Oil nudi još prednosti za njegu kose. Učinkovito obnavlja oštećenu kosu, vraća joj snagu i vitalnost. Također značajno povećava sjaj i mekoću, ostavljajući kosu zdravom i glatkom na dodir. Nadalje, pruža izvrsnu zaštitu od oštećenja toplinom, što ga čini idealnim proizvodom za one koji često koriste alate za oblikovanje kose.

Beauty Isprobala sam kultni sprej koji obećava sjajniju, glatku kosu i frizuru koja traje danima

4. Moroccanoil tretman: Kultni proizvod za potpunu transformaciju kose

Dugogodišnji favorit u svijetu ljepote, Moroccanoil Treatment, i dalje je jedan od najtraženijih proizvoda za kosu. Ovaj svestrani tretman prožet je arganovim uljem i pruža višestruke dobrobiti za sve tipove kose. Olakšava raščešljavanje i zaglađuje kosu, olakšavajući njezino oblikovanje. Tretman također značajno skraćuje vrijeme sušenja, što je posebno korisno za one s gustom ili dugom kosom. Nadalje, pojačava njezin sjaj i poboljšava njezino zdravlje.

5. Dyson Airwrap: Revolucionarni alat za oblikovanje

Iako nije tradicionalni proizvod za kosu, Dyson Airwrap zaslužio je svoje mjesto u top pet najtraženijih proizvoda za njegu kose. Ovaj inovativni alat za oblikovanje kose koristi zrak za uvijanje, ravnanje i sušenje kose bez ekstremnog oštećenja toplinom.

Dyson Airwrap ima još nekoliko ključnih prednosti koje su ga učinile popularnim izborom među ljubiteljima proizvoda za kose. Dolazi s više dodataka za stiliziranje, što korisnicima omogućuje stvaranje različitih frizura s jednim uređajem. Uz to, on je dizajniran za smanjenje oštećenja uzrokovanih toplinom, što ga čini sigurnijom opcijom za često oblikovanje kose. Osim toga, njegova svestranost čini ga prikladnim za različite tipove i duljine kose.

Beauty Svi pričaju o kosi Nicole Kidman! Nisu ekstenzije, za zamamni volumen zaslužan je jedan novi proizvod

Posjeti Miss7.24sata.hr