Miris parfema prebrzo nestane? Parfemska ulja dobro su rješenje jer traju cijeli dan!

Instagram @moodpourtoi Foto: Instagram @moodpourtoi, parfemsko ulje
Vidi originalni članak
  • Parfemska ulja posebno su formulirane verzije naših najdražih parfema s kojima ih možemo kombinirati, ali i nositi samostalno
  • Često dolaze u praktičnim malim pakiranjima savršenim za putovanja, a dugotrajnost na koži njihova je najveća prednost
  • Danas izdvajamo sedam odličnih parfemskih ulja poznatih brendova koje vrijedi isprobati!

Za ljubiteljice finih mirisa te kombiniranja i slojevitog nanošenja proizvoda kako bi miris što duže trajao, poput šampona i losiona za tijelo te parfema s jednakim mirisnim notama, parfemsko ulje moglo bi biti savršena jednostavna alternativa koja garantira dugotrajnost predivnog mirisa koji nanesemo!

Što je parfemsko ulje? 

Parfemska ulja obično su mnogo više koncentrirana te sadrže od 15 do 30 posto koncentracije mirisa, a zbog uljnih baza nježniji su prema koži te ju ne isušuju, budući da najčešće ne sadrže alkohol ili je on u vrlo malim postocima.


Beauty Ponovno probudite strasti uz novi Avonov parfem „Attraction Awaken“

Dolaze u različitim formulama i pakiranjima, od roll-ona, do kapaljke ili spreja. Također, za dodatno produživanje mirisa, osim uz lako nanošenje kroz dan uz pomoć malog parfemskog ulja, također možemo koristiti i parfemsko ulje za tuširanje ili njegu tijela nakon tuširanja.

Ovo su naši favoriti parfemskih ulja!

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 mirisno ulje za tijelo

Slavni parfem jednako je moćan i u ovoj uljnoj verziji koja koži pruža dodatan sjaj i mekoću.

Marc Jacobs Daisy parfumirano ulje u ampulama

Za obožavateljice Marc Jacobs mirisa Daisy, ova varijanta parfemskog ulja u ampulama obavezna je za isprobavanje. Sitne ampule ispuštaju predivan miris u kojem se razaznaju poznate note parfema, poput šumskih plodova, bijele ljubičice, jasmina i sandalovine. Kompaktno pakiranje idealno je za nošenje u kozmetičkoj torbici gdje god se nalazile!

Byredo Mojave Ghost parfemsko ulje

Ovo roll-on parfemsko ulje donosi intenzivan miris s dugotrajnim efektom u formuli kreiranoj bez alkohola. Parfemsko ulje Mojave Ghost osigurava da uvijek osjetimo predivan miris koji dočarava ljepotu pustinje Mojave sadrži miris rijetkog cvijeća koje niče usred divljine.

Le Labo Santal 33 parfemsko ulje

Još jedan poznati favorit u obliku parfemskog ulja, Le Labo Santal 33 moćna je alternativa u spreju koja ne sadrži alkohol te je idealna za produživanje mirisa nakon tuširanja i nanošenja kreme.

Diptyque Voile Satin parfemsko ulje

Ovo suho ulje preporučuje se za korištenje više na kosi, nego na tijelu, kojoj daje predivan sjaj i miris mekog jasmina i šafrana.

& Other Stories Fleur de Mimosa parfemsko ulje

Jedna od cjenovno najpristupačnijih opcija parfemskog ulja je ovaj predivan cvjetni buket brenda & Other Stories, koji osim cvjetnih nota sadrži bergamot i badem, cedar te mošus.

Byredo Susanne Kaufmann Bregenzerwald roll-on parfemsko ulje

Limitirana kolekcija poznatog beauty brenda s pionirkom prirodnog skincarea, Susanne Kaufmann donosi Bregenzerwald mirisno ulje koji slavi osjetnu povezanost njege kože i parfema. Miris odaje počast idiličnom austrijskom krajoliku, s notama borovine pomiješane s jasminom i slatkim smokvama. Kao i sva roll-on parfemska ulja, namijenjen je za nanošenje na pulsne točke za što snažnije upijanje i trajanje mirisa.

Beauty 13 najboljih parfema koji mirišu na vaniliju - i 13 mirisnih kategorija u kojima su pobjednici

Posjeti Miss7.24sata.hr