Manikura Selene Gomez idealna je za jesen, opisali bismo je kao klasiku s daškom modernog

Pixsell/ Burston Cole/ Canadian Press/ ABACA Foto: Selena Gomez, Pixsell/ Burston Cole/ Canadian Press/ ABACA
Vidi originalni članak
  • S odlaskom toplijih dana i lijepih vremena ne mijenja se samo naša garderoba, već i šminka te manikura koju nosimo
  • Kada je u pitanju djevojka koja je uvijek u trendu s manikurama, a pritom se najčešće igra s klasikom, svakako je Selena Gomez
  • Selena Gomez u jesen ulazi s klasičnom bojom laka za nokte, ali uz dozu trendi dodatka koji ćemo tražiti prilikom idućeg odlaska u salon
  • Pročitaj više: Look Selene Gomez s crvenog tepiha u Cannesu zaslužio je ništa manje nego - ovacije!

Ponovno kreće sezona tamnijih manikura. Bilo je dosta svijetlih i pastelnih nijansi, a kako mijenjamo odjeću i šminku, tako mijenjamo i boje lakova. I da, nemamo baš ništa protiv toga, naročito ne u danima kada još uvijek na sebi imamo preplanuli ten i kada nam tamne boje lijepo stoje na rukama. Upravo zato, posebno nam se svidjela manikura koju je nedavno imala Selena Gomez. Naime, riječ je o tamnijoj nijansi ljubičaste boje (koja gotovo podsjeća na smeđu) sa zanimljivom nijansom chrome finiša. Iako smo Selenu naviknuli viđati sa svjetlijim nijansama noktiju, očito se kao i njena prijateljica Taylor Swift (koja je crveni ruž zamijenila onim u nude boji), i Selena odlučila na promjenu izgleda i prilagodbu jesenskoj estetici. 

Selena Gomez je svoju novu manikuru predstavila na premijeri filma "Emilia Perez" na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF), gdje je odvažnim crvenim ružem za usne te valovima u stilu starog Hollywooda upotpunila svoj goth glam look u crnoj haljini sa šljokicama. S obzirom na ulogu koju Gomez ima u filmu (glumi ženu strašnog vođe meksičkog kartela) vamp izgled i crna boja se čine kao prilično prikladna kombinacija. Prema riječima Toma Bachika, zaduženog za njezinu manikuru, s ovim izgledom su "htjeli malo promijeniti svoju igru ​​noktiju" pa su odlučili "početi iznova". "Što se tiče boje, željeli smo duboku, bogatu, tajanstvenu nijansu, a ja sam želio nešto pomalo jedinstveno", rekao je Bachik. Nama je ova manikura baš fora i odmah ju dodajemo na popis onih koje ćemo nositi ove jeseni.

Bachik i Gomez su za njezinu manikuru odabrali nijansu "Purplexity" iz kolekcije Dynamic Duality tvrtke CND World koju opisuju kao "duboko ljubičastu sa zlatnom bisernom završnicom", a sve su nadopunili CND World's Shellac Top Coat "za visoki sjaj."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Beauty Ovaj drogerijski lak za nokte zbog boje je savršen za svaki dan, a košta manje od 4 eura

Posjeti Miss7.24sata.hr