Lice je nježnije, a ten svježiji: Ove dame su dokaz da svjetlija nijansa kose zaista zna biti pun pogodak

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Svojevrsni make-overi poput promjene boje iz tamnije u svjetliju nikada ne prolaze nezamijećeno
  • Novom bojom kose posljednja se pohvalila Nives Celzijus i oduševila svoje fanove
  • Primjeri Nives, ali i drugih estradnih zvijezda možda te inspiriraju na promjenu u susret toplijim danima

Brojni poznati redovito nas uveseljavaju svojim objavama na društvenim mrežama, a možda sam nam najzanimljivije one kojima demonstrriraju neku promjenu – poput boje kose! Kada putene brinete i crnke posvijetle kosu to nikako ne može proći nezamijećeno, posebno kada svoj novi look nose fantastično. Kako na domaćoj sceni, tako i na stranoj, neke slavne dame u susret proljeću odlučile dati šansu nekim svjetlijim tonovima. I u tome definitivno nisu pogriješile. 

Life&style Frizeri otkrivaju 8 trikova da kosa duže ostane čista, ali i zadrži volumen

Evo koga smo zamijetili s novim bojama kose: 

Nives Celzijus

Jedna od najseksepilnijih brineta na domaćoj sceni koja nerijetko objavljuje izazovne fotografije, nedavno je svoje fanove iznenadila fotkom s novom bojom kose. Nives je postala crvenokosa, a da je ovaj potez 'pun pogodak' sugerirali su i neki njezini fanovi.

S obzirom na put i boju očiju narančasti tonovi ljepotu estradne zvijezde učinili su mekšom i romantičnijom, a pohvale za novi izgled Nives pristižu od njezinih i prijatelja

Promjenu je i pozdravio voditelj Dalibor Petko i naveo kako su njih dvoje sada službeno 'dva gingera'. 

Hana Rodić

Lice koje je u posljednje vrijeme osvježilo domaću scenu definitivno je i zvijezda prve sezone showa ''Gospodin Savršeni'' - atraktivna crnka Hana Rodić. Zato nije niti nezamijećeno prošla njezina promjena boje kose u plavo, a pohvale su zatrpale njezin Instagram profil.

"Prelijepa si", "Prekrasna si", "Koja mačka", "Izgled presavršen" i "Mačko, goriš", neki su od komentara fanova koji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje. 

Kim Kardashian

Jedna od najpoznatijih crnki na svijetu, složit ćeš se, definitivno je Kim Kardashian koja je potpuno raspametila svoje fanove drastičnom promjenom boje kose u plavo. Ova promjena je u siječnju nastala tijekom snimanja za njezinu kozmetičku liniju, odnosno tvrtku KKW Beauty company, a mi ne možemo ne primijetiti da joj ove nijanse plave uistinu odlično stoje.

U odnosu na platinasto plavu boju kose kojom je prije dvije godine iznenadila svog supruga Kenya Westa za četvrtu godišnjicu braka, nijanse plave u pepeljastim tonovima koje je nedavno pokazala sasvim komplementiraju njezinom tenu i transformiraju njezinu ljepotu. Kako se tebi sviđa ova kratkotrajna promjena? 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. Pozovi prijateljicu i sklopite #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr