La Mer je lansirao novu verziju svoje kultne kreme Moisturizing Soft Cream, s poboljšanom formulom

La Mer La Mer Moisturising Soft Cream
Vidi originalni članak
  • Brendovi se sve češće odlučuju na reformulaciju svoji slavnih proizvoda, kako bi još više poboljšali njihov učinak
  • Na to se odlučio i brend luksuzne kozmetike La Mer, koji je stvorio novu, poboljšanu formulu za jedan od svojih obožavanih proizvoda, kremu Moisturizing Soft Cream 
  • Tekstura i miris kultne kreme ostali su isti, a iz La Mera poručuju kako su novoj formuli dodani aktivni sastojci za još mekšu kožu i učinkovitije antiage benefite

Kad se radi o reformulaciji ili ponovnom lansiranju nekog kultnog skincare proizvoda, predstavljanje nove verzije može biti riskantno, posebno ako se radi o best seller proizvodu, no brendovi ispred toga ponekad ipak daju prednost uznapredovaloj tehnologiji i novim načinima kojima se proizvod može poboljšati, kako bi bio što učinkovitiji, a da prepoznatljiva tekstura, miris i benefiti ostaju nepromijenjeni. 

Nakon što su to učinili, primjerice, Estée Lauder s Advanced Night Repair serumom i Dior s Capture Totale Le Sérum, na reformulaciju jednog od svojih brendova odlučio se i La Mer.

Poznati brend luksuzne kozmetike tako je prije nekoliko tjedana predstavio novu verziju svoje kultne kreme Moisturising Soft Cream, u koju su uključeni novi hidratizirajući načini još jačeg učinka njihovog slavnog sastojka Miracle Broth, koji sadrži morske alge, eukaliptus, pšenične klice, vitamine i minerale, kako bi na koži djelovao što dublje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA MER (@lamer)

Beauty Ova maska za spavanje košta 75 eura. Nije ni čudo, kad je patentirana kao prva maska koja uklanja bore

Meka, upijajuća tekstura kreme ostala je ista, kao i njen lagani suptilan miris. Također, sadrži i sve iste sastojke, poput ekstrakta čaja limete, shea maslaca i esencijalnih ulja, uz dodatak mikroskopskih hidratantnih kuglica koje osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i svilenkasto glatku kožu.

Nova formula tako donosi intenzivnu i njegujuću hidrataciju za glatku i podatnu kožu te blistav sjaj. La Mer krema Moisturising Soft Cream dostupna je u nekoliko različitih veličina, a kutijica od 30 ml može se kupiti po cijeni od 180 eura.

Beauty Ovaj moćan anti-age biljni sastojak je alternativa retinolu - donosimo 8 proizvoda s bakuchiolom

Posjeti Miss7.24sata.hr