Kućni beauty tretman idealan za oporavak od blagdana

Thinkstock / Spencer Davies
Vratite sjaj ispucaloj kosi, hidratizirajte kožu lica i tijela te podarite svojim noktima svu potrebnu njegu nakon ludih blagdanskih tjedana uz plan za najbolji kućni beauty tretman...
Vidi originalni članak

Nakon neprestanih slavlja tijekom blagdana, vrijeme je da se malo odmorite i dođete sebi. Odvojite cijeli jedan dan za vlastiti kućni spa tretman te pomladite tijelo i duh za svježi početak godine. Blagdani su vrijeme kada se dotjerujemo do maksimuma i koristimo previše beauty proizvoda koji mogu naštetiti koži, kosi, noktima... Ali uz nekoliko jednostavnih tretmana iz kućne radinosti, lako ćete se vratiti uobičajenom načinu života, a najbolje od svega je to što ih većinu možete raditi dok ležite na kauču uz svoj omiljeni TV program.

Tretman kose

Ako ste pretjerali s peglanjem ili uvijanjem kose za blagdanske partye, idelno riješenje je maska od avokada. Jednostavno smiksajte avokado s jogurtom i medom te napravite masku koja će hidratizirati vašu kosu i vratiti joj sjaj.

Maska od blata

Nakon aktivnih i slavljeničkih tjedana, sve što vašem tijelu treba je opuštajuća kupka kako bi se oslobodilo stresa. Podarite i svom tijelu tretman maskom od mineralnog blata, koja će izvući sve toksine i poboljšati teksturu kože.

Piling lica

Osvježite svoje lice nježnim prirodnim pilingom, kojeg ćete napraviti od smeđeg šećera, bademovog ulja i meda. Šećer će ukloniti mrtve stanice kože, a ulje podariti koži trenutnu hidrataciju.

Čisti nokti

Nakon česti promjena blagdanskih boja i vašim noktima potreban je predah. kapnite nekoliko kaprljica prirodnog ulja za zanoktice na blaznicu i masirajte nokte i zanoktice oko pet minuta. Pružite svojim noktima bar jedan dan odmora od laka ili ih premažite samo njegujućim, prozirnim lakom.

Posjeti Miss7.24sata.hr