Kim Kardashian i Meghan Markle koriste isti proizvod koji čudesno zaglađuje kožu lica

Vidi originalni članak
  • Slavne zvijezde osim redovitim tretmanima za njegu kože, zdravu i blistavu kožu duguju i kvalitetnim i učinkovitim proizvodima
  • Maske, kreme i serumi samo su dio njihove skincare rutine, a među njima se nalaze i proizvodi brenda Tatcha
  • Meghan Markle i Kim Kardashian posebno vole Tatcha Rice Polish

Uvijek savršeno glatke i njegovane kože, slavne dame svoju kožu vole tretirati najboljim skincare proizvodima prije nego što nanesu make up.

Mario Dedivanovic, vizažist koji blisko surađuje s Kim Kardashian otkrio je kako se tajna u savršenoj pripremi kože krije u Tatcha Classic Rice Polish proizvodu poznatog skincare brenda, a upravo taj proizvod obožava koristiti i Meghan Markle. Ovaj nježni piling prah prije se nazivao Tatcha Rice Enzyme Powder.

"Kad se pomiješa s vodom, ovaj pjenasti enzimski prah pomaže očistiti i zagladiti površinu kože", rekao je Dedivanovic. Meghan Markle još je 2017. za Allure izjavila koliko "voli Tatcha Rice Enzyme Powder. Nekako se zapjeni na licu i daje ti vrlo nježan piling".

Beauty Jo Malone od sada ima i liniju za njegu kože s opojnim mirisom jasmina i nerolija

Tatcha Rice Polish dolazi u četiri verzije, Classic, koja je najbolja za obnovu i njegu kože, Deep, koji će najbolje djelovati na manju vidljivost pora, Gentle, najbolji za hidratiziranje kože te Calming, koji će smiriti nadraženu kožu i crvenilo. Rice Polish već godinama ima kultni status u njezi kože zbog svoje jedinstvene nježne sposobnosti pilinga u obliku pjene.

Enzimi papaje promoviraju pokretanje stanica kože samljevena zrna riže nježno djeluju na kožu i ostavljaju je mekom poput kašmira. Tatcha Rice Polish izjednačava ton kože te koži daje poseban sjaj pa nije ni čudo da ga slavne dame obožavaju!

Na službenoj stranici ovog američko-japanskog brenda Rice Polish može se naručiti po cijeni od 65 dolara, odnosno 485,84 kune.

Beauty Evo vodiča kako odrediti svoj tip kože, i na što pripaziti u njezi

 

Posjeti Miss7.24sata.hr