Kakva promjena! Julia Roberts je drastično ošišala šiške i... nama je bolje izgledala s dužima

Profimedia / @salmahayek Instagram Julia Roberts na premijeri filma 'Ticket to Paradise'
Vidi originalni članak

Juliju Roberts, unatoč svim transformacijama za uloge, navikli smo već godinama viđati s razdjeljkom na sredini i kosom podjednake dužine odnosno bez šiški. Ili, u najboljem slučaju s dugačkim zavjesa šiškama. 55-godišnja hollywoodska diva sad je to odlučila promijeniti te je šiške drastično skratila, a dokaz o novoj frizuri došao je u obliku Instagram objave prije samo nekoliko sati.

Glumica sad ima ravne šiške na čelu, dužine do ispod obrva kakve su se nosile prije dosta godina, no nije u tome stvar, moda se stalno vrti u krug i šiške su definitivno in, vratile su se na scenu. Kako ti se sviđa s novom frizurom?

Zgodna žena kao što je Julia, ne samo u istoimenom filmu, može si priuštiti brojne transformacije i idalje izgledati lijepo. I izgleda. Ipak, uzet ćemo si tu slobodu i reći da nam je ipak izgledala bolje bez šiški. Na primjer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Ne znamo je li stvar navike, toga da smo je sa starom frizurom i varijacijama na nju, gledali godinama ili šti, alo ove šiške kao da joj ne stoje savršeno. Čak su joj i dodale koju godinu...

No, nadamo se da je Julia zadovoljna novim lookom i da neće ući u statistiku onih žena koje su požalile što su odrezale šiške...

Beauty Cindy Crawford isprobala je kako izgleda sa šiškama. "Nemoj to raditi!" vrisnuli su svi

Posjeti Miss7.24sata.hr