Jesenski trend frizura – boje kuhanog vina i jesenskog lišća trenutačno su pravi hit

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jesen ne mijenja samo boju lišća
  • Godišnje doba može se iskoristiti i da se napravi nešto novo s kosom 
  • Doista – ima sasvim dovoljno jesenskih trendova kad je riječ o boji kose 

Nakon ljetne ležernosti i opuštenosti, vrijeme je za malo „žarkije boje“ – a ima li šarenijeg godišnjeg doba od jeseni? Svejedno želiš li možda drastičnu promjenu ili tek malo „oplemeniti“ frizuru, ove su boje trenutačno pravi hit! 

MODERNI BOB Frizeri tvrde da postoji frizura koja pristaje baš svakom obliku lica - jesi li je ikad nosila?

1. Boja kuhanog vina 

Već prije dvije godine su „Mullet Wine Hair“ ili kosa boje kuhanog vina bile totalno in. Sada se opet vraćaju. Kao što im govori naziv, ta je boja kose zagasito crvena s laganom ljubičastom nijansom, daškom narančaste i malo čokoladno-smeđe. Dakle, savršeno za sive i maglovite jesenske dane. A i dobro će izgledati na štandu s kuhanim vinom…

HAIR GOALS Četiri frizure koje vas bitno pomlađuju, idealne za sve iznad 40 godina

2. Boja jesenskog lišća 

Iskreno, jesen je „najinstagramskije“ godišnje doba od svih. Drveće se prezentira u predivnim toplim tonovima smeđe, zlatne i narančaste boje. Lišće koje je već otpalo krasi već „sivo“ tlo. Dovoljan razlog da nosimo sezonske boje na glavi. Tko želi malo šareniju kosu, može isprobati „boju jesenskog lišća“ ili „Autumn Leaves“. Crvena susreće senf-žutu ili nekoliko narančastih i zelenih pramenova u smeđoj kosi – i već je gotov najbolji mogući jesenski-look. 

Posjeti Miss7.24sata.hr