15 jeftinih make up proizvoda za glamurozni look

Instagram
Za bilo koji izlazak možeš zasjati i s jeftinim make upom, koji će pritom izgledati super "skupo" na licu, a ovo su neki od naših novih favorita!
Vidi originalni članak

Beauty industrija nikad nije bila aktivnija! Doslovno svaki drugi tjedan možeš isprobati novi puder, a ruževi i sjenila se stvaraju toliko često da i doslovno svakih 7 dana možeš kupiti novi. Ipak, tko ima novaca za pratiti to!? Večernji izlasci su prilike kada želimo izvući sav make up koji imamo i s njim se malo poigrati ne bi li kreirali look nešto drugačiji od onoga kojega imamo svaki dan - i ne, za sve to nam ne treba sav taj trendovski skupi make up koji izlazi. To možemo zahvaliti i brendovima koji stvaraju inovativne formule no svoje cijene uspijevaju zadržati niskima... A upravo smo među njima probrali i make up do 150 kn (neke stvarčice su skuplje, ali nismo im mogli odoljeti!) koji će osvježiti svaki večernji look. 

VIDEO Ružičasti novogodišnji look sa Samantom Mihaelom Šafran

OČI

Kada želimo napadniji make up, najčešće biramo oči ili usne. Krenimo s očima. Šljokice su za izlaske kao "dobar dan" - podrazumijevaju se. Upravo zato odličan su odabir palete sa sjajnim sjenilima, šljokice u prahu ili gelu, kao i metalik tuševi za oči. Doduše, ne morate sve ove proizvode staviti odjednom na oči, ali i možete. Bitno je da se osjećaš ugodno, jer oči će ti biti naglašene s bilo kojim od ovih proizvoda.

1. Essence Metal Art Lip & Eye Liner "01 Steel The Show" - 25,90 kn (dm); 2. NYX Cosmic Metals Shadow Palette - 67 kn (NYX); 3. I Heart Makeup I Love Chocolate "Rose Gold" - 105,99 kn (Pinkpanda.hr); 4. Limecrime Diamond Dew "Dragon" - 138 kn (Cultbeauty.com); 5. ZOEVA Aristo Eyeshadow Palette - 155 kn (Cultbeauty.com)

USNE

Crveni ruž je apsolutno najklasičniji izbor, pa s njim ne možeš fulati. Stepenicu ispod toga stoje tamni ruževi, primjerice seksepilni bordo, bilo da je u sjajnoj ili mat varijanti, dok za najhrabrije ostavljamo duo-chrome sjajila, tj. sjajila koja se presijavaju u nekoliko boja. Čisto da znaš, one daju dodatno mokar izgleda usnama i vizualno ih povećavaju!

1. Essence Vibrant Shock Lip Paint "02 Bloody Mary" - 28,90 kn (Bipa); 2. OFRA Lipstick "Berry Sexy" - 74,99 kn (Pinkpanda.hr); 3. NYX Matte Lipstick "Alabama" - 60 kn (NYX); 4. INC.Redible In A Dream World Iridescent Sheer Gloss "Stayin Mad & Magic" - 69 kn (Cultbeauty.com); 5. Jouer Cosmetics Long-Wear Lip Topper "Funfetti" - 116 kn (Cultbeauty.com)

MAKE UP Sasvim iskreno: Ovo je istina o ekstenzijama trepavica

LICE I OSTALO

Krećemo, naravno, s highlighterima. Bez highlightera u posljednjih nekoliko mjeseci nema niti jednog make upa looka, a posebice za odlazak u kakav klub. Highlighting palete super su izbor jer nude pregršt boja, ali se istovremeno mogu koristiti i kao sjenila. Druga opcija, malo otkačenija, su sprejevi za kosu u boji, koji te na jednu večer (ili dva tjedna, kako koji!), mogu pretvoriti u bombončić - ružičasti, plavi, ljubičasti, sivi... Definitivno su super izbor za plavuše, koje njima mogu jednostavno kreirati popularni ombre. Za kraj, malo ljubavi daj i noktima; predlažemo metalik lakove za nokte, čisto da budu u duhu partyjanja.

1. Makeup Revolution Highlighter Palette "Soph X" - 97,99 kn (Pinkpanda.hr); 2. Essence Made To Sparkle Nail Polish "04 Party Of Your Life" - 16,90 kn (dm); 3. Catrice Dawid Tomaszewski Nail Lacquer "01 Gilded Glitz" - 24,90 kn (Bipa); 4. Annyer Miss Funk Semi-Permenent Hair Colour "Bubblegum" - 59,99 kn (Pinkpanda.hr); 5. Makeup Revolution Liquid Highlighter "Unicorn Elixir" - 67,99 kn (Pinkpanda.hr)

BEAUTY SCHOOL Celebrityji obožavaju ove trepavice za 30 kn!

Posjeti Miss7.24sata.hr