Jedan proizvod na tanku kosu bez volumena djeluje poput čarobnog štapića, a ima i nekoliko sjajnih nuspojava!

Instagram@divinestudio_
Vidi originalni članak
  • Svakome tko sanja o raskošnoj i voluminoznoj kosi najviše će pomoći određeni proizvodi i slojevito šišanje, no uz to postoji i jedan proizvod koji je u stanju u trenu učiniti vidljivu razliku
  • Puderi za volumen kose neće nam dati kosu kao s reklame, ali će u sekundi našoj kosi dodati volumen, olakšati oblikovanje kose i frizuru učiniti postojanijom
  • Iako bi svaki trebao raditi ono što i obećaje, neki su ipak nešto bolji od drugih, a mi smo izdvojili one najbolje

Neki od nas nemaju tu sreću da su blagoslovljeni prirodno gustom i voluminoznom kosom, a što znači da cijeloga života pribjegavamo svim mogućim trikovima zahvaljujući kojima nadomještamo ono čime nas majka priroda nije podarila. Uz korištenje određenih proizvoda poput šampona i balzama za volumen kose te četki za raščešljavanje i oblikovanje uz koje se volumen lakše postiže, ono što najviše dodaje raskoši kose je frizura ošišana s puno slojeva, no postoji još jedan trik koji će u trenu popraviti stvar, bez obzira na to kakva naša kosa ili frizura bila.

Naime, superbrzi trik je puder za volumen kose. Sve što je potrebno učiniti je posuti proizvod na tjeme, malo pročešljati kosu uz korijen i otresti višak pudera - et voilà, volumen je tu. Sličan efekt postiže se i korištenjem šampona za suho pranje, iako moramo naglasiti da puderi za volumen ipak prednjače po tome koliko su po ovom pitanju učinkoviti.  

Beauty 6 frizura za tanku kosu koje će joj s lakoćom dodati volumen. A znamo i nekoliko vizualnih trikova...

Ono što vrijedi naglasiti je da samo zahvaljujući puderu za volumen naša kosa neće izgledati raskošno kao s reklame, ali znamo koliko je i najmanja razlika važna, a ovo je proizvod koji naočigled u trenu poboljšava stvar. Jednostavan je za upotrebu, možemo ga uvijek imati pri ruci za eventualne popravke, i bočica proizvoda traje dosta dugo, koji god brend bio u pitanju.

A ako se netko pitao na kojem principu ovaj proizvod djeluje, trik je u njegovom glavnom sastojku - silicijevom dioksidu koji stvara trenje između vlasi kose, a što rezultira gušćom i punijom kosom. Zbog toga mikro čestice podižu tanku i mlitavu kosu dodajući joj volumen, bez potrebe za tapiranjem i feniranjem, dodaje definiciju našoj frizuri pa svaka, od boba do podignutih frizura, izgleda  punije, a time i oblikovanije, frizura bolje i dulje zadržava oblik, a dodaci za kosu poput raznih ukosnica i špangica također ostaju duže na mjestu. Dodatna prednost ovih proizvoda je i to da je od njih kosa podatnija za oblikovanje odnosno puno je lakše oblikovati podignute frizure poput raznih punđi, a kojima je problem prečista kosa koja bježi na sve strane. Osim toga, zbog načina na koji ovi proizvodi djeluju, kosa će instantno djelovati svježije i čišće. 

Beauty Najbolje četke za tanku kosu, od kojih ona neće još više izgubiti na volumenu

Iako bi svaki trebao raditi ono što i obećava, neki su ipak bolji od drugih, a mi smo izdvojili one najbolje!

Posjeti Miss7.24sata.hr