Je li ti itko ikad rekao „Trčiš kao cura“?

Svaka cura je zasigurno barem jednom u svom životu čula da nešto radi „kao cura.“ Predrasuda je to koja nam se usađuje vrlo rano u djetinjstvu i koja nas prati dugo u život. Zanimljivo je vidjeti koliko same cure gaje predrasudu prema svojem spolu i isto izgovaraju u iznimno negativnom kontekstu koji njihove vršnjakinje čini „nesposobnim lutkicama“ koje trče kao raštimana lutka ili udaraju snagom nedovoljnom da se potrga paukova mreža.
Vidi originalni članak

Always postavlja ovo pitanje kroz zanimljivi video u kojem cure i dečki naizmjence pokazuju što njima znači kad nešto radiš „kao cura.“

Kad se pitanje postavi starijim curama i dečkima njihovi odgovori reflektiraju negativni stav. Začuđujuće, mlađe cure pokazale su iznimno visoku razinu samosvjesnosti, pozitivnog razmišljanja i vjere u sebe te njima, primjerice, trčati kao cura znači pobijediti u utrci – predstavljajući vrijednosti koje je ključno zadržati kroz mladost na putu prema ostvarenom odraslom životu.

U svojoj aktualnoj kampanji, Always je posvećen upravo toj ideji – želi pokazati kako Cure zaista mogu sve. Always Ultra te izaziva da riskiraš, živiš život punim plućima i ne dopustiš sitnicama da te ometaju – čak ni tijekom mjesečnice. Novi Always Ultra osmišljen je kako bi pružio 100% zaštitu i apsolutnu slobodu kretanja, čak i kada si naglavačke.

Za nagradu Always odvažne cure vodi na put u London. Prijavi se putem našeg linka i doživi s najboljom prijateljicom pulsirajuću svakodnevicu jednog od najzabavnijih metropola na svijetu.

Posjeti Miss7.24sata.hr