Iva Šarić oduševila make upom, evo kako ga možeš iskopirati

instagram @janko_popovic_volaric
''Victoria's Secret, izgubila si anđela.'' - piše u komentarima ispod slike Ive Šarić s make up lookom koji nas je oduševio.
Vidi originalni članak

Da je Iva Šarić jedna od najljepših Hrvatica uopće nema sumnje. Ipak, ne prestaje nas iznenađivati svojim odličnim modnim kombinacijama, prekrasnom kosom i sjajnim make up lookovima koje objavljuje na svom Instagram profilu gdje je prati gotovo 33 tisuće ljudi. Atraktivna Iva na svojem je Instagram profilu podijelila sliku make up looka koji će nedvojbeno biti pravi hit ove godine. 

BEAUTY trikovi Isprobale smo proizvod koji se proda svakih 1,8 sekundi

Istim lookom pohvalila se i Clo_up, certificirana make up artistica koja je na Ivinom licu i kreirala look koji je izazvao salve pozitivnih reakcija. ''Victoria's Secret, izgubila si anđela.'' - kaže jedan od komentara, a obožavatelji je nazivaju i pin up boginjom. S razlogom, moramo priznati. 

Ivin besprijekoran ten naglašen je mat puderom i popriličnom dozom bronzera na područjima gdje je htjela dobiti sjene. Ako želiš postići ovaj izgled bitno je da uložiš u bronzer koji nema narančastog podtona i nećeš izgledati kao da si se samo ''prepekla'' na suncu. Sunkissed izgled je jako poželjan, ali drži se podalje od pretoplih tonova. 

BEAUTY Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera!

Osim toga, na drugoj slici jasno se vidi da Iva nosi i roskasto rumenilo zaslužno za svjež izgled lica, a ključne su i dobro popunjene obrve koje cijelom licu daju okvir. Osim što su precizno (ali i prirodno) naglašene, područje ispod njih posvjetljeno je highlighterom što je korak koji, posebice u večernjem make up-u, dodatno začini situaciju. 

Ono što definitivno najviše skreće pažnju na Ivine oči je tamni i dramatični smokey eyes look. Iako su ga na neko vrijeme bili zamjenili cut creaseom i ostalim inovativnijim tehnikama, dobri, stari smokey eyes look nikada, čini se, neće izaći iz mode. I, ne, nije ga tako teško izvesti, a izgled ''zadimljenih očiju'' stvarno je čaroban. Pogotovo na očima poput Ivinih! U moru tutorijala, vrlo brzo i ti možeš savladati ovu cool tehniku! 

Nadalje, čini se da se Iva nije priklonila trendi sjajnih usana i da se jednostavno i dalje drži mat usana koje toliko dobro nosi. Precizno obrubljene nude usne još su jedan klasik koji na njoj izgleda stvarno fantastično. Uostalom, moramo uočiti da su se Iva i njena make up artistica držale pravila koje kaže da jako istaknute oči zahtjevaju manje naglaska na usnama. Sve je u balansu...

Beauty Seve i Franka pokazale jesenski make up! Koja ti je ljepša?

A one savršeno znaju kako ga postići! 

Posjeti Miss7.24sata.hr