Isprobala sam "nail tint" manikuru i otad me ona spašava svaki put kada nemam vremena

Privatna arhiva Foto: privatna arhiva
Vidi originalni članak

Kad se radi o noktima, kao i o svemu ostalome u beauty svijetu, trendovi se neprestano mijenjaju. Dok tijekom jeseni i zime najčešće nosimo raskošne, tamne i moody boje lakova za nokte, novi trend koji se pojavio ove godine postaje sve popularniji izbor za ovu sezonu. Poznat kao "nail tint" ili "soap nails", ovaj trend pomiče fokus na zdravlje noktiju i prirodni izgled manikure. S obzirom na to da ju je prilično jednostavno kreirati, morala sam ju isprobati, a nakon toga je ubrzo postala moja go-to manikura tijekom onih dana kada želim da su mi nokti uredni i njegovani, a nemam vremena za nanošenje boja u slojevima.

Beauty Lakovi u "pumpkin spice" bojama koje ove jeseni dodajemo u svoju kolekciju

Što je “nail tint”?

“Nail tint” manikure savršeno su rješenje za one koji traže izgled "manikure bez manikure". Radi se o prozirnim, blago toniranim lakovima za nokte koji su dizajnirani tako da poboljšaju našu prirodnu boju noktiju. Možeš ga zamisliti kao ekvivalent skin tinta ili lip tinta, samo za nokte. “Nail tint” manikura nudi niz prednosti za one koji traže prirodan, ali njegovan izgled noktiju. One daju suptilnu dozu boje koja naglašava prirodnu ljepotu noktiju, bez puno muke. Rezultat je svjež, zdrav i njegovan izgled noktiju koji je savršen za sve one dane kada nemaš vremena za pedantno nanošenje boja na nokte.

Beauty Zahvaljujući ovom top tretmanu za jačanje noktiju, mogla bi se odreći svih drugih lakova!

Jedna od najprivlačnijih karakteristika ove manikure je njezina jednostavnost. Lakovi za nokte koji nam mogu pomoći u kreiranju “nail tint” manikure se brzo i jednostavno nanose i suše, što ih čini idealnima za sve one koji su u gužvi žele održati njegovan izgled noktiju bez trošenja sati na njegu. Osim toga, “nail tint” je i svestrana manikura jer se lak može nanijeti i u više slojeva ako želiš postići malo veću dozu boje. Za one koji cijene minimalističku estetiku, “nail tint” manikura je savršen izbor. Ona utjelovljuje filozofiju "manje je više", te nam omogućuju kreiranje nenametljivog i sofisticiranog izgleda.

Beauty Jesenska manikura Hailey Bieber zasigurno će postati sljedeći veliki nail trend

Essie Hard to Resist Glow & Shine učvršćivač za nokte je savršeno rješenje za “nail tint” manikuru

Moj odabrani lak za “nail tint” manikuru je Essie Hard to Resist Glow & Shine Nail Strengthener. Ovaj proizvod ne samo da pruža sjaj i malo boje noktima, već nudi i brojne druge prednosti za zdravlje i izgled noktiju. Essie Hard to Resist stvara zaštitnu barijeru protiv svakodnevnog pucanja i listanja noktiju tako što ih čini snažnijima i otpornijima uz pomoć napredne tehnologije u formuli. Može se pohvaliti i veganskom formulom koja ne sadrži formaldehid i sastojke životinjskog podrijetla. Uz to, brend korisnicima obećava ​​vidljive rezultate u samo tri dana korištenja.

Beauty Nakon "glazed donut" manikure, sada je stigao "donut blush" - hit trend nanošenja rumenila!

Kako postići savršenu “nail tint” manikuru uz ovaj Essie lak za nokte:

1. Počni s čistim noktima koje si prethodno skratila, oblikovala i pogurala kožicu oko njih
2. Nanesi tanak sloj Essie Hard to Resist laka za učvršćivanje noktiju
3. Malo pričekaj da se potpuno osuši
4. Nanesi drugi sloj za veću dozu boje ako želiš, i to je to!

Beauty 10 kultnih crvenih lakova za nokte kojima se uvijek iznova vraćamo jer su bezvremenski

Zašto su “nail tint” manikure savršeno rješenje za nokte koje nam štedi vrijeme

U mom svakodnevnom životu, izdvajanje vremena za kreiranje složenije manikure ponekad je jednostavno nemoguće. Trendi “nail tint” manikura, u kombinaciji s formulom za jačanje noktiju poput Essie Hard to Resist, nude brzo i jednostavno rješenje za održavanje noktiju urednima i zdravima, u samo nekoliko minuta. Bez obzira na to žuriš li na sastanak ili ideš na ležeran ručak s prijateljicama, ovaj minimalistički pristup pomoći će ti da tvoji nokti uvijek izgledaju dotjerano.

Dakle, sljedeći put kada nećeš imati vremena, ali želiš da su ti nokti lijepi, posegni za Essie Hard to Resist lakom za nokte i kreiraj svoju “nail tint” manikuru. Možeš ga naći u BIPA drogerijama, a cijena mu je oko 12 eura.

Beauty 3 najizdržljivija 'top coat' laka za učvršćivanje manikure uz koje ju ni morska sol neće uništiti

Posjeti Miss7.24sata.hr