I Georgina Rodríguez sada ima svoj parfem, kaže da je utjelovio sve tajne njene ženstvenosti. A Georgina zna...

Instagram @georginagio Foto: Instagram @georginagio
Vidi originalni članak
  • Nakon Beyoncé, Rihanne, Billie Eilish, Drakea, Sabrine Carpenter i Ariane Grande, svojim se parfemom sada može pohvaliti i Georgina Rodríguez
  • Djevojka nogometne superzvijezde Cristiana Ronalda koji ju, usput rečeno, odnedavno zove svojom suprugom, svoj je prvi miris stvorila u suradnji s brendom Blue Laverne, nakon što je testirala više od 740 uzoraka
  • Kombinaciju nota koja ju je najviše oduševila upakirala je u ružičastu staklenu bočicu s okruglim vrhom obrubljenim resicama, a za parfem kaže da je utjelovio sve njezine osjećaje i sve tajne ženstvenosti

Georgina Rodríguez ne prestaje krasti svjetla reflektora! Osim što je prije dva tjedna svjetlo dana ugledala treća sezona njezinog Netflixovog showa 'Soy Georgina', djevojka nogometne superzvijezde Cristiana Ronalda koji ju, usput rečeno, odnedavno zove svojom suprugom, predstavila je i svoj prvi parfem, stvoren u suradnji s brendom Blue Laverne. 

Olfaktorna kreacija jednostavnog imena Sense nastala je nastao nakon što je Georgina testirala više od 740 uzoraka, tragajući za onim savršenim koji bi utjelovio sve njezine osjećaje i sve tajne ženstvenosti u bočici parfema, a odluka je pala na miris protkan notama  crnog ribiza, mandarine, jasmina, irisa i cvijeta naranče, smješten u ružičastu staklenu bočicu s okruglim vrhom obrubljenim resicama i upakiran u odgovarajuću ružičastu torbicu s ručkom omotanom šalom. 

Beauty Vanilija je ovogodišnji najveći parfemski hit - zašto se tisuće TikTokera zaklinju da ne postoji ljepša vanilija od ove?

Sama Georgina zablistala je na fotografijama koje prate lansiranje parfema i kojima se pohvalila na svom Instagramu, priznavši da joj je samo jedna godina bila potrebna da se dogodi suradnja s Laverneom. Iako je ovaj miris njezino prvo službeno izdanje, Georgini ovo nije bio prvi put da je surađivala sa slavnim brendom, već je prošlog ožujka zablistala i u njihovoj kampanji.

A osim što je u posljednje vrijeme zauzeta lansiranjem svog parfema i promocijom vlastitog reality showa, Georgina naporno radi i na izgradnji imidža modne ikone pa se tako pojavila i na Pariškom tjednu mode na Vetementovoj reviji, odjevena u baršunastu mini haljinu i dijamantnu ogrlicu, a prisustvovala je i Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji kao jedna od osam dobitnica nagrade  'Diva E Donna', kojom je nagrađena za svoju Netflixovu uspješnicu. Za ovu prigodu, crvenim je tepihom prošetala u haljini Oscara de la Rente koju je upasirala s nakitom Pasquale Bruni.

Podsjetimo, njezin je utjecaj značajno porastao u svega godinu dana otkako je prošle godine prisustvovala na Filmskom festivalu u Cannesu, kada je podijelila objavu o svom savršenom makeupu kojeg postiže koristeći L'Oréal kozmetiku, a Launchmetric je procjenio da je njezina suradnja s kultnim brendom završila generiranjem 1,2 milijuna dolara u vrijednosti utjecaja na medije.

Beauty Nakon skoro 20 godina stanke, Nina Ricci ima novi parfem, Vénus. Dominira trenutačno najpopularnija nota...

Za djevojku koja je još nedavno živjela poprilično skromnim životom, ne ide joj nimalo loše. Naime, prije no što je postala poznata zbog veze s Cristianom Ronaldom, Georgina je radila kao prodavačica i zarađivala tek 300-tinjak eura tjedno. Rođena je 1994. u Argentini, a djetinjstvo je provela u gradu Jaca na sjeveroistoku Španjolske. Njezin otac Jorge koji je preminuo 2019. godine, proveo je deset godina u zatvoru zbog optužbi povezanih s drogom, a Georgina i njezina starija sestra Ivana su nedugo nakon toga ostale i bez majke s kojom su odrasle, nakon što je tragično stradala u prometnoj nesreći. Nakon ovog velikog udarca, Georgina je nastojala  preživjeti radeći kao konobarica, a zatim i kao au pair u Engleskoj, da bi se nakon povratka u Španjolsku s diplomom preselila u Madrid i zaposlila kao asistentica u trgovini Gucci.

Ronalda je upoznala upravo dok je radila u Gucciju, budući da je on bio njezin osobni kupac, te ju je jednom prilikom upitao želi li mu se pridružiti na nekom događaju. Sve ostalo je povijest o kojom smo puno toga imali prilike doznati upravo zahvaljujući suradnji s Netflixom. U jednoj od epizoda se tako prisjetila kako je na posao putovala autobusom, da bi je već sljedećeg dana Christiano pokupio u Bugattiju, priznajući da tada nije mogla ni sanjati koliko će njihova veza postati ozbiljna. Nešto više od osam godina kasnije, Georgina još uvijek živi san iz kojeg se nikada ne želi probuditi.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr