I danas dijelimo super nagradu: osvoji PMD KISS uređaj za anti-age tretman i punije usne!

Davor Puklavec/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Ako se još uvijek nisi uključila u naš Valentinovo giveaway, sada je vrijeme da to promijeniš!
  • Posjeti miss7 na Instagramu i sudjeluj u nagradnim natječajima sve do Dana zaljubljenih, jer pripremili smo hrpu genijalnih nagrada koje čekaju da ih osvojiš
  • miss7 i Rox Beauty danas jednu čitateljicu nagrađuju vrijednim poklonom - PMD kiss pametnim uređajem za poljupce koji se pamte!

U mjesecu ljubavi najviše volimo darivati drage ljude i zato smo i ove godine tijekom prosinca pokrenuli Valentinovo giveaway u kojem imaš priliku sve do 14. veljače osvajati super nagrade. Nagradni natječaji odvijaju se na miss7 profilu na Instagramu, a danas smo u suradnji s Rox Beautyjem za tebe pripremili još jedan divan poklon.

Ne bi li tvoje usne bile spremne za noć prepunu vrućih poljubaca, poklanjamo ti PMD kiss pametni uređaj za anti-age tretman i voluminoznije usne. Pametna pulsirajuća vakuum tehnologija pruža nježan anti-age tretman za zaglađene i punije usne, ublažuje bore oko usana te istovremeno potiče volumen. PMD pametna pulsirajuća tehnologija štiti usne od oštećenja.

S uređajem dolaze i Hydrakiss maska za usne s jedinstvenom formulom na bazi hijaluronske kiseline i peptida koja potiče dodatnu hidrataciju usana i stimulira obnavljanje stanica kože te Smart Lip Plumping serum koji sadrži hijaluronsku kiselinu i snažnu formulaciju ključnih aktivnih sastojaka koji potiču dodatnu produkciju kolagena. Također, dolaze i dva dodatna nastavka za eksfolijaciju u dvije veličine, koji su obogaćeni antibakterijskim aluminij oksid kristalima za uklanjanje mrtvih stanica kože i postizanje svježih i zaglađenih usana.

Koje rezultate možeš očekivati?

  • Ublažuje sitne bore oko usana
  • Zaglađuje strukturu i obnavlja prirodnu boju usnica
  • Povećava volumen za efekt punijih usana
  • Hidratira usne posebnom maskom za eksfolijaciju s peptidima
  • Potiče obnovu stanica kože
  • Potiče produkciju kolagena

PMD kiss je namijenjen svim djevojkama i ženama, a posebno ćeš mu se obradovati ako ti se ruž redovito razlijeva u sitne mikro bore oko usana. Uređaj možeš upotrebljavati svakodnevno, jer time postižeš snažan učinak na poticanje proizvodnje kolagena.

Sve što trebaš napraviti kako bi ovaj pametni uređaj stigao na tvoju adresu je posjetiti miss7 na Instagramu, pronaći IG objavu nagradnog natječaja i odraditi tri jednostavna koraka koja se traže od tebe: zapratiti @miss7.hr i @roxbeauty.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu. Tako je lako!

Igramo se do četvrtka, 9. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Svi ROX Beauty uređaji dostupni su na super valentinovskim pogodnostima u ROX Beauty store-u Ilica 54, Zagreb I na roxbeauty.hr

Posjeti Miss7.24sata.hr