'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru

Instagram@ellefanning Elle Fanning
Vidi originalni članak
  • Bob frizure definitivno su u trendu ove godine 
  • Elle Fanning je lijepo demonstrirala kako ovoj frizuri dati dodatni moderan štih
  • Jedno je sigurno: bob će biti trend kratke frizure par excellence u 2024. godini

Novi dan, nova bob frizura - ovaj put od glumice Elle Fanning - i to s trendovskim zaokretom koji je supercool za ulazak u novu, proljetnu sezonu.

Novi 'curtain bob' Elle Fanning proljetna je nadogradnja trenda za kratke frizure 

Zapravo smo to već znali u siječnju 2024. godine, kada je crveni tepih na dodjeli Zlatnih globusa zapravo postao mjesto za „izložbu bob frizura“, zahvaljujući Emmi Stone, Greti Gerwig, Jennifer Aniston i brojnim drugim zvijezdama. Od „flicked boba“ preko klasičnog „loba“ do „fluffy loba“, postalo je jasno da će bob biti ultimativni trend kratke frizure u 2024. godini.

Sada je Elle Fanning dio bob kluba zahvaljujući prekrasnom radu frizerke Jende Alcorn, a glumica se za svoju ekstremnu promjenu frizure odrekla (barem) 10 cm kose. Velik korak, zna to i Alcorn, koja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija nove frizure Elle Fanning.

I sama glumica je također objavila nekoliko fotki svog novog bob looka, što nam je omogućilo da pobliže pogledamo stajling. Pa napravimo brzu inventuru!

Beauty Ova 3 balayage trenda su 'out', u proljeće 2024. ova 3 su 'in'

'Curtain bob' Elle Fanning

Bob frizura Elle Fanning klasični je midi bob koji je dovoljno kratak da pripada obitelji kratkih frizura, ali dovoljno dugačak da se kosa može skupiti u niski rep ili punđu. Pravi plus u svakodnevnom životu kada ne nađemo uvijek dovoljno vremena za stiliziranje.

Ovaj stil čini frizuru tako posebnom

A kad smo već kod stiliziranja, bob Elle Fanning ovdje dobiva trendovski efekt „zavjese“: glumičin midi bob ošišan je s minimalnim i skrivenim slojevima, tako da kosa na vrhu izgleda gusto, ali ne i „teško“. I, što je vrlo važno: kosa je iste dužine i posvuda je simetrična, tako da izravnana i razdijeljena po sredini izgleda poput goleme „curtain šiške“ - koja savršeno uokviruje lice, vizualno ga izdužuje i stvara cool rub brade.

Beauty Brinete, pozor! Zendaya je tako lijepo posvijetlila kosu da ćete to poželjeti pokazati svom frizeru

Posjeti Miss7.24sata.hr