Nova godina tek je počela, a u ponudi Chanel Beautyja već možemo pronaći novitete

Instagram @memyselfandfashion Foto: Instagram @memyselfandfashion
Vidi originalni članak
  • Početak nove godine idealan je za isprobavanje novih beauty proizvoda, a iz Chanel Beautyja nam stižu sjajne novosti
  • Brend luksuzne kozmetike svojoj je ponudi skincare i makeup proizvoda dodao još nekoliko koji će sigurno vrlo brzo postati favoriti u beauty zajednici
  • N°1 DE CHANEL maska za lice te nove boje N°1 DE CHANEL Lip & Cheek balzama čekaju nas na chanel.com!

Nova godina za beauty entuzijaste odlično je počela i to novo lansiranim proizvodima iz Chanel Beautyja! Svojoj ponudi luksuznih proizvoda dodali su novu masku idealnu za dodavanje skincare rutini te proširili paletu nijansi svojih već dobro poznatih Lip & Cheek balzama.

Svježa, gelasta formula N°1 DE CHANEL Revitalising Mask maska za lice s crvenom kamelijom nježno radi eksfolijaciju kože, zaglađuje teksturu kože i ujednačava ten, a tajna se krije u spoju ekstrakta cvijeta i ulja crvene kamelije te AHA kiselina prirodnog podrijetla. Aktivni sastojci umiruju kožu i donose joj hidrataciju, a za najbolji učinak iz Chanel Beautyja preporučuju nanošenje tankog sloja dva puta tjedno na lice, za predivan mladoliki sjaj kože.

Uz učinkovitu masku koju možemo dodati svojoj skincare rutini za sjajniju kožu zdravijeg izgleda, kao novost na početku godine Chanel Beauty predstavio je i nove nijanse njihovog N°1 DE CHANEL Lip & Cheek balzama.

Beauty 7 beauty proizvoda koji su s razlogom postali viralni na TikToku - vrijedni su svog tog 'hypea'

Kremasta formula, također obogaćena uljem crvene kamelije i biljnim voskom nudi predivan pigment za usne i obraze u predivnim nijansama kojima su sad dodane i Vibrant Coral, prekrasna jarko koraljna boja, Ardent Brick, zagasita tamnocrvena te Purple Energy, zabavna tamnoljubičasta. Njegujuća i pigmentirana formula idealna je za nanošenje tijekom dana i popravljanje make upa!

N°1 DE CHANEL Revitalising Mask i N°1 DE CHANEL Lip & Cheek balzam već su dostupni na chanel.com po cijenama od 89 eura za masku te 47 eura za balzam. 

Beauty Pronašli smo savršeni i puno jeftiniji drogerijski duplić za kultnu Charlotte Tilbury Magic Cream

Posjeti Miss7.24sata.hr