5 neodoljivih maskara u boji: koja najbolje pristaje uz tvoju boju očiju i zašto

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Ljeto je odlično vrijeme za eksperimentiranje s bojama, ne samo što se tiče odjeće, već i šminke
  • Za suptilan izgled kombiniraj običnu maskaru s onom u boji
  • Također, ako je maskara u boji, pripazi da ruž ne bude prenapadne boje

Maskare u boji daju pogledu dozu razigranosti i divno ističu boju očiju, a završni dojam je još bolji ako cijeli makeup uskladiš s maskarom koju nosiš. Kako bismo ti olakšale izbor, našle smo pet dobrih maskara u pet različitih boja, ali prvo je važno znati neke trikove kako ih isfurati na najbolji način i kojoj boji očiju koja najbolje pristaje.

via GIPHY

1. Maybelline Royal Blue maskara, 39,99 kn

Sigurno nisi znala da ova super maskara dolazi u više boja osim crne i smeđe. Ime nijanse je "kraljevsko plava" boja  je uočljivo, ali na otmjen način. Izgleda dobro uz sve boje očiju svaku boju očiju, ali ipak bismo jednu izdvojili. Naime, najbolje pristaje na zelene oči jer su još sjajnije i efektnije nakon samo jednog prelaska maskarom preko trepavica. Ako pak imaš plave oči, uz ovu maskaru one će djelovati zelenije... U drogerijama je možemo je pronaći po cijeni od 39,99 kn.

2. Colourpop BFF maskara, 52,39 kn

Ova maskara dolazi u ljubičastoj boji, super je što je kvalitetna i trajna. Osim što ostavlja prekrasnu nijansu ljubičaste, daje našim trepavicama volumen. Ovaj brend nudi veliki izbor maskara i u drugim bojama: žutoj, narančastoj, rozoj, zelenoj, plavoj. Cijena ove maskare je 52,39 kn. Najbolje pristaje smeđim očima jer im da prirodan sjaj i istakne njihove trepavice jer same po sebi imaju jaku boju zjenica. 

3.  Marc Jacobs mascara, 170,25 kn

Ova super sjajna crvena maskara definitivno nije za svaki dan, ali nema potrebe uplašiti je se i zaobići. Dobro funkcionira u posebnim prigodama, a prekrasno pristaje djevojkama zeleno-smeđih očiju. Definitivno na poseban način ističe oči i čini ženski pogled opasnijim i strastvenijim - ipak je crvena boja strasti i ljubavi. Ako nanosiš ovu maskaru trebaš prvo staviti korektor oko očiju, kako bi maskara na trepavicama bila još efektnija. Sadrži vitamin B5 i C, koji pomažu ojačati tvoje trepavice. Cijena ove maskare je 170, 25 kn. 

4. Nyx maskara, 35 kn

Moramo priznati da je ova nijansa žuto-zelene stvarno prekrasna. Možemo je naći po cijeni od 35 kn na web stranici nyx-a. Ostatak šminke trebao bi biti casual, ako ćeš nositi ovu maskaru. Boja je sama po sebi jednostavna i prirodna, pa onda bolje odgovara i prirodnom makeupu. Odlično pristaje plavim očima jer ih ističe i čini ih još vedrijima. 

Life&style Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku

5. Urban Decay Double Team mascara, 157,16 kn

Ova maskara ima dvije strane u različitim bojama, zlatnu i srebrnu. Iako su dva pigmenta upakirana u jednu cjevčicu, oni zapravo nisu namijenjeni za upotrebu u tandemu . Cijena je 157,16 kn. Ova maskara prekrasno će pristajati uz svijetle boje očiju, kao što su zelena i plava. 

Posjeti Miss7.24sata.hr