5-godišnja djevojčica šminka mamu od svoje druge godine, pogledaj kako joj to dobro ide!

Instagram@gisou Petogodišnja djevojčica koja šminka svoju mamu
Vidi originalni članak
  • TikTokerica makeupbyshab na TikToku dijeli mnoštvo videa u kojima ju šminka njena petogodišnja kći, Kassie
  • Malena je svoje zanimanje za makeup otkrila već s dvije godine
  • Šminkerski duo mame i kćeri prati milijunska publika, a svi su oduševljeni talentom malene Kassie

TikTokerica makeupbyshab na svojem profilu često dijeli videa u kojima ju šminka njena petogodišnja kći Kassie. Malena Kassie počela je sa šminkanjem još dok je imala samo dvije godine, a sad joj toliko dobro ide da je u potpunosti usavršila makeup rutinu na svojoj mami.

@makeupbyshab Dedication 💚 #mummyanddaughter #fypシ #makeup #learnontiktok ♬ lost ballad version - elijah woods

Shab je na svojem TikToku podijelila video svoje kćeri kao dvogodišnjakinje u kojem ju je upitala može li se igrati s njenom šminkom. Video se zatim prebacuje na sadašnjost, gdje možemo vidjeti kako Kassie šminka svoju mamu kao prava profesionalna vizažistica. U opisu videa, TikTokerica je napisala: “Od “Mama, mogu li isprobati tvoju šminku” – 2018., do “Mama, mogu li te našminkati – 2021.” 

Beauty Zašto bismo olovkom za obrve našminkale usne? Zato jer možemo! I još super izgleda....

Malena Kassie naučila je sve trikove pa tako i da će najlakše savršeno nanijeti tuš ako koristi trakice uz rub očiju, a zna i kako savršeno stopiti boje sjenila na očima. Na kraju video možemo vidjeti ovaj slatki duo mame i kćeri s jednakim makeup lookovima.

Makeupbyshab na TikToku ima 1.8 milijun pratitelja, a spomenuti video ima više od 5.8 milijuna pregleda. U komentarima ispod videa, većina je pratitelja izrazila oduševljenje Kassieinim vještinama šminkanja.

@makeupbyshab She wanted to create a golden godess look, how did @official_kassiem do? 💛#fyp #foryoupage #makeup #makeuptutorial #tiktokmakeup ♬ RIHANNA x SEAN PAUL x MR VEGAS mashup by K D - Kevindaveprod

“Ova djevojčica šminka bolje nego što ću ja to ikad znati”, napisala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala: “Sigurno će raditi sa zvijezdama”. Još je jedna pratiteljica bila iznenađena napretkom malene Kassie: “Toliko se poboljšala za tri godine? Ja se šminkam posljednjih 20 godina i još uvijek se ne znam našminkati ovako dobro.”

I ispod drugih videa gdje Kassie vješto šminka mamu, mogu se pronaći komentari pratitelja koji ne vjeruju koliko je Kassie talentirana te koliko dobro šminka.

Beauty S ovim trikom ćeš si našminkati 'cut crease' poput profesionalke

 

Posjeti Miss7.24sata.hr