3 šljokasta ulja za izlazak u disko

Promo
Može li proći subota navečer bez šljokica? Ako je odgovor "da", moramo te upozoriti da si u krivu #glitteralldayeveryday
Vidi originalni članak

Šalu na stranu, šljokice su esencijalan dio svake ljetne beauty rutine. Čak i djevojke koje briju na minimalizam naprosto podivljaju kad temperatura malo poraste i okreću se sjajnim make up i skincare poslasticama. Jedna od njih su neupitno suha ulja za tijelo. 

Iako suha ulja imaju zaista divne benefite, primjerice dubinski hrane kožu, a pritom nisu ljepljiva ili masna, suha ulja sa šljokicama su ona stepenica iznad na koju se ne bojimo zakoračiti. No kako znamo da je svatko drugačiji, donosimo ti popis ulja po intenzitetu: od ulja sa suptilnim šljokicama koje više daje zlaćani sjaj kože do onoga koji ima jasan i napadan glitter i pretvorit će te u disko kuglu. Pa krenimo redom!

1) Nuxe Huile Prodigieuse OR suho ulje sa zlatnim česticama - 305 kn

Najpoznatije suho ulje na tržištu ono je od kojega ćete izgledati elegantno sjajni (kako kaže naša kolegica Pamela). Ovaj proizvod sadrži sitne čestice koje na koži izgledaju decentno i u stvari daju zlaćani sjaj. Uz njega ćete se osjećati fantastično jer će naglasiti vašu put i konture vašega tijela, a pritom ćete mirisati specifično po Nuxeu, cvjetno i ženstveno.

2) Yves Rocher Monoi de Tahiti dragocjeno suho ulje - 77 kn

Ovo suho ulje birat će djevojke koje žele sjaj i šljokice, ali žele to decentno. Ne dajte da vas bočica preplaši - ovaj sjaj je zaista daleko od super napadnog i vidljivog glittera. Dodatan plus Monoi de Tahiti ulju daje, pogađaš, Monoi miris; egzotičan miris kokosa i hibiskusa jedna je od prvih ljetnih asocijacija, pa sve da večeras izlaziš u disko u Zagrebu, nosit ćeš sa sobom miris godišnjeg odmora. Predobro!

3) Olival Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama - 119,90 kn

E sad smo došli na predivan ekstrem; Ovo čarobno suho ulje daje dramatičan efekt jasno vidljivih zlaćanih i brončanih šljokica, a pritom daje i tamniju nijansu koži. Kad ga naneseš, bit ćeš opako šljokičava i moći ćeš i sama vidjeti popriličan broj šljokica na koži, ali vjeruj nam, izgleda predobro! Ono što moramo spomenut je da postoji šansa da se one preslikaju na sve živo što nosiš ili dotakneš, ali hej - kada ćeš drugi puta imati priliku da ostavljaš trag kao kakva čarobna vila?! Mi kažemo go for it!

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr