3 frizure s repom koje su 'in' ove jeseni i 3 repa koja sve manje nosimo

L'Oréal Paris Rep za jesen 2024.
Vidi originalni članak
  • Imaš dugu kosu i tražiš inspiraciju za svoju sljedeću "ne da mi se oprati kosu" frizuru? 
  • Rep je uvijek u trendu i dobro rješenje ne samo kad kosa nije najčišća nego i kad nam dosadi frizura s raspuštenom kosom
  • No, ima repova i repova... Evo koje varijante frizura s repom su 'in' za jesen, a koje su 'out'

Kako se uvijek iznova pokazuje, frizura ne mora biti najsloženija ili najkompliciranija kako bi bila u trendu. Klasični, brzi rep funkcionira uvijek i u svako godišnje doba. No, nije svaki rep isti – naprotiv! U jesen 2024., klasična frizura ponovno će biti interpretirana uz uzbudljive trendove i sjajne stilske varijante.

Trendi frizure s repom za jesen 2024. godine

Out: rep s gumicama

In: rep s prstenom za kosu

Više je više! To je moto kada su u pitanju repovi u jesen 2024. godine. To znači i više dodataka za kosu. Stoga je važno biti kreativan s repom. Ipak, jedan nas se dodatak posebno dojmio: prsten ili manžeta na rep. Umjesto mašni ili kopči za kosu, upečatljivi zlatni ili srebrni prstenovi sada su in. 

Beauty Paula Sikirić iznenadila je obožavatelje novom, neočekivanom frizurom. Otkud sad duga kosa?!

Out: super zaglađeni rep

In: neuredan, „messy“ rep

Ne brini, zaglađeni konjski rep neće nestati sa scene, ali u jesen 2024. gel za kosu može izostati. Dok prije rep nije mogao biti dovoljno čvrst i zategnut, vrijeme je da kosa ponovno malo diše jer se sada može opušteno vezati, a da pritom ne mora biti savršena. Savjet: dva pramena koja padaju preko lica daju dodatnu dozu ležernosti.

Out: bubble rep

In: pleteni rep 

Komplicirane frizure s pletenicama vrlo su lijepe, ali oduzimaju puno vremena za kreiranje. Ali, ne mora biti tako, jer će i pleteni rep poslužiti. Savršeno je što je ponovno moderan. Bez obzira radi li se o visokom ili niskom repu, pletenicu uvijek možeš isplesti, čak i uz gotovo bilo koju duljinu i strukturu kose. Ni ovdje rep ne mora biti super uredan već opušten.

Beauty Jedan trend pramenova zabilježio je porast pretraživanja od 200 % na Pinterestu!

Posjeti Miss7.24sata.hr