3 beauty trika s crvenim ružem: gdje ga sve nosimo osim na usnama?

Instagram @desiperkins
Vidi originalni članak
  • Crveni ruž za usne svevremenski je klasik i sastavni je dio svake kozmetičke torbice 
  • Ali, crveni ruž pravi je multitasker i ne moramo ga nanijeti isključivo na usne 
  • Donosimo 3 beauty trika s crvenim ružem za usne - kako ga sve možemo upotrijebiti na licu

U raznolikosti proizvoda za šminkanje, crveni ruž je bez sumnje bezvremenski favorit koji je jednako bitan u našoj kolekciji kao i crna maskara. Ali, jesi li znala da se ne mora koristiti isključivo za usne? Otkrit ćemo ti neke iznenađujuće makeup trikove za korištenje crvenog ruža za usne za koje mnogi ne znaju.

Tajne makeupa: Trikovis crvenim ružem za usne

1. Crveni ruž kao korektor boje

Crveni ruž za usne može se koristiti kao korektor  na podočnjacima koji imaju plavkast ili ljubičasti podton. Budući da imaju hladan podton, a crvena je topla boja, crveni ruž može uravnotežiti ili neutralizirati plavičasti ili ljubičasti ton podočnjaka.

Kako bi to napravila, jednostavno nanesi malu količinu crvenog ruža ispod očiju i pomiješaj ga spužvicom za šminkanje. Zatim nanesi korektor kao i obično i voilà - dobit ćeš svijetliju, ujednačeniju završnicu.

Savjet: Colour Riche Satin, br. 297 Red Passion iz L'Oréala Paris posebno je popularan.

Beauty Kultni drogerijski brend lansirao je S.O.S. tretman za usne savršen za njegu i obnovu nakon sunčanja

2. Crveni ruž kao rumenilo

Crveni ruž može biti izvrsna alternativa tradicionalnom rumenilu. Jaka boja daje tvojim obrazima zdrav, prirodan sjaj. Najbolje je malom četkicom ili prstom pažljivo utapkati malo ruža na jagodice.
Zatim ga nježno „prevuci“ prema van kružnim pokretima kako bi postigla glatki prijelaz. To će dodati dašak boje obrazima i osigurati svjež, blistav izgled.

3. Crveni ruž kao sjenilo

Također možeš koristiti crveni ruž za usne kako bi svojim očima dala živahan i privlačan izgled. Najbolje je odabrati ruž kremaste teksture i dobro pigmentiran. Matirajuće formule također mogu djelovati, ali kremasti ruževi često se bolje stapaju na kapcima glumeći sjenilo za oči.

Beauty Catrice ima novu ljetnju kolekciju, a njihova ulja za usne s metalnim aplikatorom djeluju vrlo luksuzno

Posjeti Miss7.24sata.hr