10 maštovitih načina za vezanje kose u rep

Miss7/Instagram/Facebook
Kada su temperature vani na plus 30 Celzijusa, sve što želimo je skupiti kosu u rep, a otkrile smo i kako ih možeš napraviti u potpuno drugačijim i zabavnim izdanjima
Vidi originalni članak

Vjerujemo da je i tebi, kao i većini djevojaka, u ljetnim mjesecima omiljena frizura upravo - rep! A i odličan je spas za dane kada nam je kosa neposlušna. No, već nam je svima dosadio klasičan konjski rep, zar ne? Zašto onda ne bismo unijele malo kreativnosti ili je, u nedostatku inspiracije, "posudile" od drugih?!

Potražile smo maštovite ideje za upečatljive i chic načine vezanja kose u rep na Instagram profilima svjetski popularnih frizerki i blogerica, među kojima su i Riawne Capri, Kristin Ess te Castillo Bataille. One se koriste zanimljivim dodacima za kosu, ali veoma često i pletenicama, koje su u messy izdanju, ove sezone apsolutni hit!

beauty 3 zagrebačka frizera otkrila su nam top trendove za ljeto

U nastavku donosimo 10 odličnih ideja uz koje tvoja kosa nikada više neće biti dosadna:

1. Visoki rep s pletenicom

Klasičan konjski rep pretvorit će se u zanimljivu frizuru čim mu dodaš pletenicu. Ova frizura posebno je upečatljiva jer je pletenica napravljena samo do pola što izgleda sjajno!

2. Baršunasti detalji

Baršun će svakoj frizuri, kao i odjevnoj kombinaciji dati dašak elegancije i glamura. Dovoljan je i mali detalj poput gumice za kosu s mašnom ili same mašnice od baršuna.

3. Rep u obliku zmije

Želiš li imati upečatljivu frizuru, ovo je apsolutno pravi izbor. S ovakvim repom baš nigdje nećeš proći nezamijećena! Ali baš nigdje, vjeruj nam!

4. Valoviti visoki rep

Visoki valoviti rep elegantna je verzija klasičnog konjskog repa. S njim nikada nećeš pogriješiti bilo da ga odabereš za svečani look ili za večernji izlazak. 

5. Pletenica kao gumica za kosu

Pletenica omotana oko repa super je način ako želimo sakriti gumicu za kosu i samim time izgledati više chic

KOSA 5 frizura za dane kada ti se ne da prati kosa

6. Konjski rep u obliku pletenice

Ovo je verzija slična klasičnom konjskom repu, no razlika je u inovativnoj izvedbi - s pletenicom koja je pletena naopako. Nama ovo izgleda super!

7. Rep zavezan u čvor

Da, znamo da je kosu nemoguće svezati u čvor, ali možeš napraviti lažni čvor, koji izgleda i više nego sjajno za svaku opuštenu prigodu.

8. Elegantni niski rep s pletenicom

Ovaj cool rep može biti odlična zamjena za neurednu nisku punđu. Ovoga ljeta poželjne su što "neurednije" frizure.

9. Vrpce kao detalji

Ukrasne vrpce za kosu mogu biti i elegantne poput ove, ali mogu biti i šarene, ljetne. Odluka je na tebi! U svakom slučaju, dat će posebnu čar bilo kakvom repu. 

10. Rep i pletenica istovremeno

Kombinacija razbarušenog repa i messy pletenice uvijek je dobitna! Odlična je za sve svečane prigode i garancija je da ćeš biti primijećena. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr