10 kultnih crvenih lakova za nokte kojima se uvijek iznova vraćamo jer su bezvremenski

Instagram @saskiafenwick
Vidi originalni članak

Postoji razlog zašto su crveni nokti bili popularni još u starom Egiptu - crvena boja je znak snage, odvažnosti i samopouzdanja. Kao manikura crvena je “neutralna” boja jer je nosiva tijekom cijele godine te odiše glamurom i sofisticiranošću. Upravo zato klasična crvena manikura nikada ne izlazi iz mode. Ne postoji generacija prije nas koja nije izgledala odlično dok je nosila bezvremenske i svestrane nijanse crvene. Iako volimo sve one zabavne trendove u manikurama poput nail tinta, oyster manikure ili trendi bijelih lakova, uvijek se rado vraćamo klasičnim crvenim nijansama.

Beauty Poput korektora za nokte - ovaj lak prekriva sve nesavršenosti i zapunjava neravnine od listanja

Crveni nokti jedan su od najduže živućih trendova u svijetu manikura koji nikada nisu izašli iz mode. Radi se o jednoj od baznih nijansi tona naše kože i to je razlog zašto pristaje svima. No, profesionalci imaju nekoliko dodatnih savjeta vezano uz to kako pronaći crvenu nijansu koja nam najviše laska. Naime, onima s toplim podtonovima kože najbolje će pristajati crvene koje imaju narančaste ili koraljne podtonove. Dok hladnim podtonovima kože obično najbolje stoje crvene koje imaju plave ili ružičaste podtonove. Neutralni tonovi kože mogu nositi nijanse s obje strane spektra.

OPI lak za nokte u nijansi Big Apple Red

Kada kažemo "klasika", OPI-jeva Big Apple Red je prvi lak koji će mnogima pasti na pamet. Njegova raskošna i vatrena crvena boja jednako je hrabra kao i upečatljiva, a kremasti finiš laka je otmjen i profinjen. To je živahna crvena koja savršeno pristaje i nadopunjuje mnoge tonove kože.

Beauty Ovo je jedna od najljepših boja za ljetnu manikuru - pronašli smo 5 lakova u toj i sličnim nijansama

Essie Gel Couture Longwear u nijansi Rock the Runway

Tko kaže da šik mora značiti skupo? Opisan kao "žestoko grimizno crven", Essie Rock the Runway lak za nokte je cjenovno pristupačniji, a kvalitetan gel lak za kućnu upotrebu koji navodno vole koristiti i slavne osobe poput Selene Gomez.

Dior Vernis u nijansi 999 Rouge

S intenzivno crvenim pigmentom i neprozirnim, sjajnim završetkom, Diorov omiljeni 999 Rouge laskat će svakome tko ga odluči nositi. Dugotrajan je i savršeno pristaje uz razne odjevne kombinacije, u svim prilikama i u svako doba godine.

Beauty 3 najizdržljivija 'top coat' laka za učvršćivanje manikure uz koje ju ni morska sol neće uništiti

Chanel Le Vernis u nijansi Pirate

Chanel nudi mnoštvo prekrasnih boja za nokte (Ballerina je ultimativni favorit) čije formule uključuju ulje kamelije za neusporedivu postojanost. “Pirate” je tamnocrvena nijansa koja sa svakim slojem postaje sve pikantnija.

JINsoon u nijansi Ardor

Ako voliš glamur starog Hollywooda (jer tko ne voli?), potrebna ti je ova boja laka za nokte u kolekciji. Ovaj crveni lak prožet je ružičastim podtonovima koji podsjećaju na crveni tepih.

Deborah Lippmann Gel Lab Pro u nijansi It’s Raining Men

Ako tražiš istinski crvenu boju, isprobaj ovu. Formule gel lakova brenda Deborah Lippman pružaju potpuno prekrivanje, usmjerene su na zdravlje noktiju i daju sjaj i mekoću manikuri, bez uzrokovanja dodatnih oštećenja noktiju.

Beauty Ako su ti nokti tanki poput papira, ovaj lak će ih navodno tako učvrstiti da će biti "poput kandži"

Catrice Magic Christmas Story u nijansi C03

Dočekaj svečane trenutke u svom najboljem izdanju! Lak za nokte Catrice Magic Christmas Story dolazi u zimskim nijansama i s neprozirnim finišem. Unikatno pakiranje sa zlatnim čepom, inspiriran je šeširom Orašara i to ga čini savršenim poklonom. Uz to, ovaj lak ne sadrži alkohole, kao ni mirise - radi se o veganskom proizvodu.

Gucci Vernis à Ongles Nail Polish u nijansi Goldie Red

S bočicom koja je dovoljno lijepa da ćeš ju ponosno izložiti na svojoj kupaonskoj polici, Gucci je usavršio klasičnu crvenu. Štoviše, njegova formula za zaštitu noktiju uključuje antioksidanse i crvene alge koje popunjavaju brazde i zaglađuju nesavršenosti nakon nanošenja samo jednog sloja.

Beauty "Nail tint" zamjenjuje klasične lakove ovo proljeće, za zdrave i prirodno lijepe nokte

Sally Hansen Insta-Dri 1 Stroke-1 Coat-Done! Nail Varnish u nijansi ASAP Apple

Suši se za samo 60 sekundi, Insta-Dri Sally Hansen je 3-u-1 lak za nokte koji nudi dugotrajnu manikuru otpornu na ljuštenje. Ekspresna formula uključuje i temeljni i završni sloj za produljenu nosivost i sjaj bez tragova. Ovaj lak za nokte pruža sjajne rezultate kao iz salona u samo jednom koraku.

Mavala u nijansi Moscow

Ova crvena nijansa je bezvremenski klasik koji će istaknuti svaki look, bez obzira na priliku. Pruži svojim noktima savršeni tretman koji zaslužuju Mavala lakom za nokte u nijansi Moscow. Ova raskošna crvena je jedan vrući detalj koji je ujedno i bezvremenski. Jedinstvena formula brenda Mavala stvara mikroskopske zračne džepove kako bi nokti mogli disati ispod laka te ne sadrži parabene i formaldehide.

Beauty Nakon ruske, sad je beauty svijetom ponovno zavladala japanska manikura! Otkrij o čemu se radi

Posjeti Miss7.24sata.hr