28. listopada 2015.

Alma Vukićević Bukvić u luksuznim bundama Foch

Bunde i jakne s krznom iz nove kolekcije brenda Foch čiji dizajn potpisuje Vedrana Šehagić već su zauzele svoje mjesto u ekskluzivnim trgovinama diljem Hrvatske i polagano se sele u ormare zadovoljnih kupaca, a ovih dana se predstavljaju kampanjom u kojoj glavnu ulogu ima Alma Vukićević Bukvić.

Nekad manekenka, a potom uspješna PR stručnjakinja Alma Vukićević Bukvić odazvala se pozivu dizajnerice Vedrane Šehagić i nakon dugo vremena ponovno stala pred objektiv fotoaparata. I dok je njen suprug Amar Bukvić čuvao malenog Amana, mlada majka se na trenutak vratila u manekenske dane i uživala noseći jakne od finog krzna i pozirajući fotografkinji Kristini Fazinić.

 | Autor:

Foch u svom bogatom programu ima žensku i mušku odjeću namjenjenu svim poklonicima business casual stila te linije kaputa i jakni od prirodnog i eko-krzna. Glamurozni modeli i vrhunski materijali odlika su nove Fochove kolekcije bundi i jakni, a savršena izrada je i dalje prepoznatljiva prednost ovog hrvatsko-francuskog brenda koji sigurnim korakom osvaja europsku modnu scenu.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0